Slnmrtt Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 322 387 23 32 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Esra Bas #21 kirmizigullll .!.: Evet benim olumsuz 2 denemem var biri tuttu düşük yaptım,yeniden tedaviye başlayacam inşaallah doktor arayışındaym Ahmet emin beyle tlfnda görüştm iyi bi doktor gibiydi Genişletmek için tıkla... Hakkında kim hayırlı ise o olsun inşallah. Sağlıkla kucağına çocuğunu almak nasip olsun ilk denemen kimdeydi kayseri miydi yine
kirmizigullll .!.: Evet benim olumsuz 2 denemem var biri tuttu düşük yaptım,yeniden tedaviye başlayacam inşaallah doktor arayışındaym Ahmet emin beyle tlfnda görüştm iyi bi doktor gibiydi Genişletmek için tıkla... Hakkında kim hayırlı ise o olsun inşallah. Sağlıkla kucağına çocuğunu almak nasip olsun ilk denemen kimdeydi kayseri miydi yine
K kirmizigullll Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 154 39 13 34 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Esra Bas #22 Slnmrtt .!.: Hakkında kim hayırlı ise o olsun inşallah. Sağlıkla kucağına çocuğunu almak nasip olsun ilk denemen kimdeydi kayseri miydi yine Genişletmek için tıkla... Yok Elazığ da
Slnmrtt .!.: Hakkında kim hayırlı ise o olsun inşallah. Sağlıkla kucağına çocuğunu almak nasip olsun ilk denemen kimdeydi kayseri miydi yine Genişletmek için tıkla... Yok Elazığ da