Emin olmamakla beraber benim bildiğim sadece kanallardaki küçük yapışıklıklar ilacı verdikleri basınçla açılıyor ama tüplerin açılacağı konusunda net bilgim yok. Bir de HSG esnasında kapalı tüpleri açma işlemini aynı anda yaptırsanız daha iyi değil mi tekrar tekrar kendinize acı çektirmemiş olursunuz hem geçmiş olsunMerhaba hanımlar ben Etlik Zübeyde hanimda hsg çekildim eşimin benim tüm vermiş oldugumuz testler normal yalnız benim tüpler kapalı çikti 2 . Hsg istendi onu da özelde anestezi alarak cekilmem gerekiyor cuma günü cekilcem 2 . Hsgde tüpleri kapalı olupta açılan varmı bana cevap verin lütfen . .
Merhaba anestezili olun ben anestesiz çekindim kapalı dendi laporoskopi kapalı amaliyat olacaktım vazgeçtim ve şu an hamileyim umudunu kaybetmeMerhaba hanımlar ben Etlik Zübeyde hanimda hsg çekildim eşimin benim tüm vermiş oldugumuz testler normal yalnız benim tüpler kapalı çikti 2 . Hsg istendi onu da özelde anestezi alarak cekilmem gerekiyor cuma günü cekilcem 2 . Hsgde tüpleri kapalı olupta açılan varmı bana cevap verin lütfen . .
Merhaba benimde tüplerim kapalı çıktı.. nerede tüp bebek tedavisi görüyosnz ilk denemeniz miMaalesef açılmıyor. Ben iki kere hsg çektirdim bir kere tüp açtırmak için ameliyat oldum. Şuan tüp bebek sürecindeyim ve tüp bebek doktorum tüplerin açılmayacak bir şey olduğunu söyledi
Canım kayseride Hüma Hastanesi nde tedavi gördüm. Çok geçmiş olsun sen nerede yaşıyorsunMerhaba benimde tüplerim kapalı çıktı.. nerede tüp bebek tedavisi görüyosnz ilk denemeniz mi
Aaa gerçekten mucize resmen. Bana asla olmaz tüp bebek dediler laporoskopi olduğum haldeMerhaba anestezili olun ben anestesiz çekindim kapalı dendi laporoskopi kapalı amaliyat olacaktım vazgeçtim ve şu an hamileyim umudunu kaybetme
Sağl sanada geçmiş olsun Allah emeklerimizi boşa vermesin. Ben sivasta oturuyorm. Hangi doktora gidiyosnCanım kayseride Hüma Hastanesi nde tedavi gördüm. Çok geçmiş olsun sen nerede yaşıyorsun
Bazı tıkanıklık hafif olunca açılıyor. Bnde laparoskopi oldm açılmadı malesefAaa gerçekten mucize resmen. Bana asla olmaz tüp bebek dediler laporoskopi olduğum halde
Ahmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitifSağl sanada geçmiş olsun Allah emeklerimizi boşa vermesin. Ben sivasta oturuyorm. Hangi doktora gidiyosn
Ahmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitif
Yok maalesef benim iki hsg bir lap. Ama açılma yoktuBazı tıkanıklık hafif olunca açılıyor. Bnde laparoskopi oldm açılmadı malesef
Bende Ahmet emin doktoru araştırdım siz memnun musunuzAhmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitif
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua etAhmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitif
Tedaviniz ne kadar tuttuAhmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitif
Valla canım ilaçlar falan 80 bini geçmiştir. Belli bir süre sonra insan saymayı bırakıyor maalesefTedaviniz ne kadar tuttu
Allah sahip olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah sancılı süreç ama pozitifi alınca çok şükür diyor insanGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et
Valla canım şimdi tedavim yarım kaldığı için ne desem bilmiyorum. Takibimi ve yumurta toplamı Ahmet Hoca yaptı. Yumurta toplama süreci sonrası takibi ve transfer işlemimi başka bir hoca yaptıBende Ahmet emin doktoru araştırdım siz memnun musunuz
Evet benim olumsuz 2 denemem var biri tuttu düşük yaptım,yeniden tedaviye başlayacam inşaallah doktor arayışındaym Ahmet emin beyle tlfnda görüştm iyi bi doktor gibiydiValla canım ilaçlar falan 80 bini geçmiştir. Belli bir süre sonra insan saymayı bırakıyor maalesefsen düşünüyor muydun tüp bebek tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?