• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerim kapalı hsgde açilirmi

Esra Bas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1
0
1
29
Merhaba hanımlar ben Etlik Zübeyde hanimda hsg çekildim eşimin benim tüm vermiş oldugumuz testler normal yalnız benim tüpler kapalı çikti 2 . Hsg istendi onu da özelde anestezi alarak cekilmem gerekiyor cuma günü cekilcem 2 . Hsgde tüpleri kapalı olupta açılan varmı bana cevap verin lütfen . .

Merhaba hanımlar ben Etlik Zübeyde hanimda hsg çekildim eşimin benim tüm vermiş oldugumuz testler normal yalnız benim tüpler kapalı çikti 2 . Hsg istendi onu da özelde anestezi alarak cekilmem gerekiyor cuma günü cekilcem 2 . Hsgde tüpleri kapalı olupta açılan varmı bana cevap verin lütfen . .
Emin olmamakla beraber benim bildiğim sadece kanallardaki küçük yapışıklıklar ilacı verdikleri basınçla açılıyor ama tüplerin açılacağı konusunda net bilgim yok. Bir de HSG esnasında kapalı tüpleri açma işlemini aynı anda yaptırsanız daha iyi değil mi tekrar tekrar kendinize acı çektirmemiş olursunuz hem geçmiş olsun

Maalesef açılmıyor. Ben iki kere hsg çektirdim bir kere tüp açtırmak için ameliyat oldum. Şuan tüp bebek sürecindeyim ve tüp bebek doktorum tüplerin açılmayacak bir şey olduğunu söyledi 😔

Bazıları açılıyor bazıları açılmıyor. Ben 2 defa Rahim filmi cektirdim birincisinde sol tüpüm kapalı çıktı. 8 ay sonra yine Rahîm filmi çektirdim. Hemde tüp açma işlemi yapıldı film çekerken sonra benim tüpüm açıldı.

Merhaba anestezili olun ben anestesiz çekindim kapalı dendi laporoskopi kapalı amaliyat olacaktım vazgeçtim ve şu an hamileyim umudunu kaybetme

Maalesef açılmıyor. Ben iki kere hsg çektirdim bir kere tüp açtırmak için ameliyat oldum. Şuan tüp bebek sürecindeyim ve tüp bebek doktorum tüplerin açılmayacak bir şey olduğunu söyledi 😔
Merhaba benimde tüplerim kapalı çıktı.. nerede tüp bebek tedavisi görüyosnz ilk denemeniz mi

Merhaba anestezili olun ben anestesiz çekindim kapalı dendi laporoskopi kapalı amaliyat olacaktım vazgeçtim ve şu an hamileyim umudunu kaybetme
Aaa gerçekten mucize resmen. Bana asla olmaz tüp bebek dediler laporoskopi olduğum halde

Canım kayseride Hüma Hastanesi nde tedavi gördüm. Çok geçmiş olsun sen nerede yaşıyorsun 😔
Sağl sanada geçmiş olsun Allah emeklerimizi boşa vermesin. Ben sivasta oturuyorm. Hangi doktora gidiyosn

Ahmet emin mutlu da oluyordum tedavi mi ama o şuan farklı hastaneye geçti. Transferimi prof. Dr. gökhan açmaz yaptı. Çok şükür pozitif
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et 🤲🌹

Valla canım ilaçlar falan 80 bini geçmiştir. Belli bir süre sonra insan saymayı bırakıyor maalesef 😢 sen düşünüyor muydun tüp bebek tedavisi
Evet benim olumsuz 2 denemem var biri tuttu düşük yaptım,yeniden tedaviye başlayacam inşaallah doktor arayışındaym Ahmet emin beyle tlfnda görüştm iyi bi doktor gibiydi

Back