• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüplerim kapalı denmişti ama hamileyim sanırım

deryaderya17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
111
6
96
Balıkesir
ben mart ayında kimyasal gebelik yaşamıstım. sonra olmadı bir daha klomen denedık gecen ay yıne olmadı sogan suyu hayıt derken aylar geçti ve eylul ayının son haftası hsg cektırmek istedim ve 3 kere denemesıne ragmen dr kanallar kapalı cıktı dünyam başıma yıkıldı hemen şahin zeteroğluna yönlendirdi bizi oda baktı filmlere ve kapalı hemde en kötüsü tamamen kapalı ıkısıde dedı biz ilaçları aldık ve bugun görüşmemiz vardı başlıyorduk tüp bebeğe ama dün adet olmam lazımdı olmayınca sabah ümitsizce test yaptım yaparkende dalga gectım kendımle testı yapıp kenara koydum kahve yapıyordum kı arkama dönünce kopkoyu cizgiyi gördüm dün gece gogus agrısından uyuyamamıstım sırf ondan dolayı yaptım testı hanı ufakta olsa umut oluyo ınsanda allahın işi ya belkı işte dedim. hani duyuyoruz ya sagdan soldan mucize gibi haberleri. sonra eşime gösterdim temkinli yaklastı bı test daha yap dedı ve oda kopkoyu cıktı. ama korkuyorum kan verıcem ögleden sonra nolur dua edın bana buda benım mucızem olsun. cok karısık yazdım bılıyorum ama heyecanıma verın .

ben mart ayında kimyasal gebelik yaşamıstım. sonra olmadı bir daha klomen denedık gecen ay yıne olmadı sogan suyu hayıt derken aylar geçti ve eylul ayının son haftası hsg cektırmek istedim ve 3 kere denemesıne ragmen dr kanallar kapalı cıktı dünyam başıma yıkıldı hemen şahin zeteroğluna yönlendirdi bizi oda baktı filmlere ve kapalı hemde en kötüsü tamamen kapalı ıkısıde dedı biz ilaçları aldık ve bugun görüşmemiz vardı başlıyorduk tüp bebeğe ama dün adet olmam lazımdı olmayınca sabah ümitsizce test yaptım yaparkende dalga gectım kendımle testı yapıp kenara koydum kahve yapıyordum kı arkama dönünce kopkoyu cizgiyi gördüm dün gece gogus agrısından uyuyamamıstım sırf ondan dolayı yaptım testı hanı ufakta olsa umut oluyo ınsanda allahın işi ya belkı işte dedim. hani duyuyoruz ya sagdan soldan mucize gibi haberleri. sonra eşime gösterdim temkinli yaklastı bı test daha yap dedı ve oda kopkoyu cıktı. ama korkuyorum kan verıcem ögleden sonra nolur dua edın bana buda benım mucızem olsun. cok karısık yazdım bılıyorum ama heyecanıma verın .

Canım inş vardır bebiş dedıgın gibi neden bır mucize olmasın ki

Mucizen seninle canim...allah yuzune gulmus..umarim kan testi de dogrular idrar testini..hayirlisiyla gelsin insallah melegin..

inşallah kötü bişey olmaz yaşayanlar anlıyordur beni bu tedaviler doktorlar derken insan inanamaz oluyor. Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla iyi haberler alırım.

mesajını okuyunca hem sevindim,hem çok duygulandım.inşallah hayırlı bir bebiş nasip olur sana.tahlil yaptırdınmı?nedir sonuç?inşallah hamilesindir!

343.9 cıktı hcg hafta sonu tekrar baktırıcam inşallah artış normal olur sürekli dua ediyorum tüp bebek ilaçları buzdolabımda açtıkta kapağı içim titriyo korkuyorum adetim şimdilik 1 gün gecikti

Bu arada rahim filmini 2 Ekim'de cektirmişiz tüp bebek için 9 Ekim'de görüşmüşüz baktım bugün sonrası Bayram telaşıyla geçti akıntım yok sadece gögüs uçlarım cok acıyo bi tek bu var elimde 😓 zor geçiyor zaman

benimde sol tüp tıkalı sağ tüp açık doktor tek tüple de hamile kalabilirsin dedi ama 2 ay oldu halen daha bişi yok üstüne bugün adet oldum durumunu okuyunca çok etkilendim ve sevindim inşallah herşey yolunda ve hamilesindir

343.9 cıktı hcg hafta sonu tekrar baktırıcam inşallah artış normal olur sürekli dua ediyorum tüp bebek ilaçları buzdolabımda açtıkta kapağı içim titriyo korkuyorum adetim şimdilik 1 gün gecikti

hamileliyin kesin,canım,hcg yüksek,hayırlısı olsun inşallah,Allah tamamına erdirsin,sağ-salim bebişine kavuş.

Şükürler olsun bende cok mutluyum şimdi kalp atışları için dualar ediyorum doktorda çok şaşırdı şimdi HSG filmine bakıp bakıp şükrediyorum ayın 5 inde gidicez tekrar

Kalp atışını dinledik bugün 6+3 olduk çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

oyyyyyyyyyyy..nasıl sevindim anlatamam..maşallah bebişine..

doktorlar neler demiş..buna rağmen bebişin gelmiş..mucize gibi..çok sevindim senin adına canım..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım..çok mutlu oldum..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyyyyyyyyyy..nasıl sevindim anlatamam..maşallah bebişine..

doktorlar neler demiş..buna rağmen bebişin gelmiş..mucize gibi..çok sevindim senin adına canım..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım..çok mutlu oldum..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah ol dedikten sonra gerisi hikayeymiş Bayram tatilinde kaynanamlarda kurban diye neler kaldırdım uğraştım adetten 1 gün öncesi ama bugün duydum ya o sesi iyi dileklerin için sağol Allah razı olsun :))

Allah ol dedikten sonra gerisi hikayeymiş Bayram tatilinde kaynanamlarda kurban diye neler kaldırdım uğraştım adetten 1 gün öncesi ama bugün duydum ya o sesi iyi dileklerin için sağol Allah razı olsun :))

hayırlısı olsun..bakalım kızın mı olur oğluşun mu??

bunun için bekleyeceksin bir de..ama bu güzel ve heyecanlı bir bekleyiş olacak inşallah.

Back