- Konu Sahibi deryaderya17
ben mart ayında kimyasal gebelik yaşamıstım. sonra olmadı bir daha klomen denedık gecen ay yıne olmadı sogan suyu hayıt derken aylar geçti ve eylul ayının son haftası hsg cektırmek istedim ve 3 kere denemesıne ragmen dr kanallar kapalı cıktı dünyam başıma yıkıldı hemen şahin zeteroğluna yönlendirdi bizi oda baktı filmlere ve kapalı hemde en kötüsü tamamen kapalı ıkısıde dedı biz ilaçları aldık ve bugun görüşmemiz vardı başlıyorduk tüp bebeğe ama dün adet olmam lazımdı olmayınca sabah ümitsizce test yaptım yaparkende dalga gectım kendımle testı yapıp kenara koydum kahve yapıyordum kı arkama dönünce kopkoyu cizgiyi gördüm dün gece gogus agrısından uyuyamamıstım sırf ondan dolayı yaptım testı hanı ufakta olsa umut oluyo ınsanda allahın işi ya belkı işte dedim. hani duyuyoruz ya sagdan soldan mucize gibi haberleri. sonra eşime gösterdim temkinli yaklastı bı test daha yap dedı ve oda kopkoyu cıktı. ama korkuyorum kan verıcem ögleden sonra nolur dua edın bana buda benım mucızem olsun. cok karısık yazdım bılıyorum ama heyecanıma verın .