• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerim geri tıkanmış olabilirmi 😭

Hayirli olsun bnimde 1 oglum var ve gecen nisan ayindada dusuk yaptim kendiliginden dustu kurtaj olmadim.2-3 aydirda dusunuyoruz ama malesef olmadi hamilelik henuz.tupleriniz tikandigini ultrasyindan mi anladilar
Canım tüplerde ki tıkanıklık ultrasonla kesinlikle anlaşılmaz. Tıkanıklık varsa bunu anlamanin tek yolu rahim filmi çektirmektir

Ablaniza şifa diliyorum. Pişman da olmayın size o an doğru gelen neyse onu yapmışsiniz siz. 32 geç bir yas değil etraf baskısı kötü işte ona yapılacak şey de şu ya herkese patır patır cevap vereceksiniz sizene gibi yada kulaklarınızı tikayacaksnz. Ben size vazgeçin demiyorum yanlış anlamayın sadece bi süre düşünmeyin diyorum 4 ay çok az bir süre öyle hadi hamile kalayim diyince olmaz ki. Bilinçli davranıp testlerde yapmışsınz ne güzel 1 yıl süre taniyin kendinize baktınız olmadı sonra doktorunuzn yönlendirmesiyle Ufak tefek tedavilere başlarsınız. Sıkmayın canınızı 🌿🤗
Desteginiz icin cok tesekkur ederim🥹❤️

Canım bnm iki rahim filmi ile toplamda 5 yıldır olmuyordu seninki çok erken eltim 6 ay sonra hamile kaldı düşeli ilişkiye rağmen 1 sene geçmeden rahim filmi çektirme bide bı tarif veriyim sana onu mutlaka yap yumurtaları canlandırır yarimlik konserve şişeye yıkanmış suyu süzülmüş doğranmış incileri doldur ağzına kadar da hakiki zeytinyağı köy iki hafta karanlıkta beklet sabahlari aç karnına üç tane gelecek şekilde ye ve bitir o konserveyi yumurtaları canlandırır mutlaka düzenli ye
Merhaba o inciri ben yaptım, prolaktinim tavan yaptı ve uzun süre duzelmedi

Back
X