• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerim geri tıkanmış olabilirmi 😭

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Benim 5 yaşında bir kızım var hemen olmuştu geçen sene kaybettiğim bebeğim de hemen olmuştu kalbi durunca 6 haftalikti kürtaj olmak zorunda kaldim parça kalması nedeniyle enfeksiyon geçirdim ve iki tüpümde tıkanma olmuş üç ay önce hsg de öğrendim doktor tıkanıklığı açtığını söyledi üç aydır yine olmadi tekrar tıkanmış olabilirmiki 😢 üç gün önce de tekrar gittim hastaneye doktor rahim duvari kalın dedi adetime on var daha bu normalmiki adete çok yakınken kalinlasiyor diye biliyorum. Bunalimdayim ne yapmam lazım bilmiyorum 😔

Tuplerin nasil tikaniyor doktor nasil aciyor? Aciyor mu birde tikandigini ultrosonl gorebilir mi
Ultrasonda gözükmüyor sadece rahim filmi ile anlaşılır ilk rahim filminde tikaliydi açtı doktor iki yıl daha olmadı 5 ay önce tekrar rahim filmi çekti aynı yerde. Tıkalı çıktı açtı üç ay sonra da gebe kaldım

Ultrasonda gözükmüyor sadece rahim filmi ile anlaşılır ilk rahim filminde tikaliydi açtı doktor iki yıl daha olmadı 5 ay önce tekrar rahim filmi çekti aynı yerde. Tıkalı çıktı açtı üç ay sonra da gebe kaldım
Bende 4 aydir deniyorum doktor hersey normal 1 seneden once benim yanima gelmeyin dedi herseyi arastiriyorum ve bu formda ogrendm herseyi smdi her konuda acaba benmde mi oyle diyorum cunku hormon testim sperm testinde sorun cikmadi

Bende 4 aydir deniyorum doktor hersey normal 1 seneden once benim yanima gelmeyin dedi herseyi arastiriyorum ve bu formda ogrendm herseyi smdi her konuda acaba benmde mi oyle diyorum cunku hormon testim sperm testinde sorun cikmadi
Canım bnm iki rahim filmi ile toplamda 5 yıldır olmuyordu seninki çok erken eltim 6 ay sonra hamile kaldı düşeli ilişkiye rağmen 1 sene geçmeden rahim filmi çektirme bide bı tarif veriyim sana onu mutlaka yap yumurtaları canlandırır yarimlik konserve şişeye yıkanmış suyu süzülmüş doğranmış incileri doldur ağzına kadar da hakiki zeytinyağı köy iki hafta karanlıkta beklet sabahlari aç karnına üç tane gelecek şekilde ye ve bitir o konserveyi yumurtaları canlandırır mutlaka düzenli ye

Rabb'im bağışlasın sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🤲

Canım bnm iki rahim filmi ile toplamda 5 yıldır olmuyordu seninki çok erken eltim 6 ay sonra hamile kaldı düşeli ilişkiye rağmen 1 sene geçmeden rahim filmi çektirme bide bı tarif veriyim sana onu mutlaka yap yumurtaları canlandırır yarimlik konserve şişeye yıkanmış suyu süzülmüş doğranmış incileri doldur ağzına kadar da hakiki zeytinyağı köy iki hafta karanlıkta beklet sabahlari aç karnına üç tane gelecek şekilde ye ve bitir o konserveyi yumurtaları canlandırır mutlaka düzenli ye
İncirleri mi sadece yicem yağ ne olucak iccem mi onuda tesekkur ederim canim allah razi olsun

Bu kadar araştırıp herşeye acaba diyerek kendinize yüklenirseniz eğer çok üzgünüm ki bebeğiniz de olmaz neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz. Kafanızı rahat bırakın ne güzel işte sizde ve eşinizde bir sorun gorunmemis şükür diyip başka şeylere kafa yorun. Gebeliğin en büyük düşmanı stres ve siz ortada bişey Yokken stres yapıyorsunuz ve daha çok yeni 4 aydır deniyorsunuz kendinize yüklenmeyin yaşınız çok ileri bir yas değilse 1 2 yıl olmaması çok normal. Sağlıklı beslenin bol su için hobi edinin bebeği düşünmeyin nasip kısmet bunlar. Kendimden örnek vereyim 4 yıl bekledim film çektim aşılama yaptım eşim ameliyat oldu ben ameliyat oldum herşey o kadar stresliydi ki sizi de anlıyorum şuan ama benim stres yapmak için nedenlerim vardı ben en bebek düşünmediğim ay hamile kaldım diğer aylarda reglm 1 2 saat bile gecikse hemen test yapar umutlanirdm hamile kaldığım ay 5 gün geçmişti reglm ve ben hiç acaba hamileyim demedim o ay düşünmedim hiç umrumda olmamıştı kursa gittim gezdim kafamı başka şeye yordum ve kendiliğinden hamile kaldım. Diğer ay ise aşılamam vardı sonra ise tüp bebek yaparım en kötü derdim çok şükür gerek kalmadı sizde stres yapmayın herşey normal demişler gönlünüzce nasip olsun kolaylıkla 🌸🍀🙏

Bu kadar araştırıp herşeye acaba diyerek kendinize yüklenirseniz eğer çok üzgünüm ki bebeğiniz de olmaz neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz. Kafanızı rahat bırakın ne güzel işte sizde ve eşinizde bir sorun gorunmemis şükür diyip başka şeylere kafa yorun. Gebeliğin en büyük düşmanı stres ve siz ortada bişey Yokken stres yapıyorsunuz ve daha çok yeni 4 aydır deniyorsunuz kendinize yüklenmeyin yaşınız çok ileri bir yas değilse 1 2 yıl olmaması çok normal. Sağlıklı beslenin bol su için hobi edinin bebeği düşünmeyin nasip kısmet bunlar. Kendimden örnek vereyim 4 yıl bekledim film çektim aşılama yaptım eşim ameliyat oldu ben ameliyat oldum herşey o kadar stresliydi ki sizi de anlıyorum şuan ama benim stres yapmak için nedenlerim vardı ben en bebek düşünmediğim ay hamile kaldım diğer aylarda reglm 1 2 saat bile gecikse hemen test yapar umutlanirdm hamile kaldığım ay 5 gün geçmişti reglm ve ben hiç acaba hamileyim demedim o ay düşünmedim hiç umrumda olmamıştı kursa gittim gezdim kafamı başka şeye yordum ve kendiliğinden hamile kaldım. Diğer ay ise aşılamam vardı sonra ise tüp bebek yaparım en kötü derdim çok şükür gerek kalmadı sizde stres yapmayın herşey normal demişler gönlünüzce nasip olsun kolaylıkla 🌸🍀🙏
Cok tesekkur ederim oncelikle zaman ayirip yazdiginiz icin … biraz bende anksiyete var stresli donemimdeyim 4 senelik evliyim kendi kendime istemiyorum dedim her sene esim istiyorken bile smdi pismanim birazda onun verdigi hissiyat var 32 yasindayim ve etrafin baskisida var ablam kanser oldu onun stresi var ve ben dusuncelerimi kontrol edemiyorum oyuzden birazda stres yapiyorum. Akisa birakmayi denemem lazim ama sizde bu yollardan gectiginizi soylediniz ve elimde degil gercekten vazgecersemde hic olmicak gibi hissediyo😭😭😭😭

Eklentiler

• 1000253938.jpg
    1000253938.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 13
Cok tesekkur ederim oncelikle zaman ayirip yazdiginiz icin … biraz bende anksiyete var stresli donemimdeyim 4 senelik evliyim kendi kendime istemiyorum dedim her sene esim istiyorken bile smdi pi. manim birazda onun verdigi hissiyat var 32 yasindayim ve etrafin baskisida var ablam kanser oldu onun stresi var ve ben dusuncelerimi kontrol edemiyorum oyuzden birazda stres yapiyorum. Akisa birakmayi denemem lazim ama sizde bu yollardan gectiginizi soylediniz ve elimde degil gercekten vazgecersemde hic olmicak gibi hissediyo😭😭😭😭
Ablaniza şifa diliyorum. Pişman da olmayın size o an doğru gelen neyse onu yapmışsiniz siz. 32 geç bir yas değil etraf baskısı kötü işte ona yapılacak şey de şu ya herkese patır patır cevap vereceksiniz sizene gibi yada kulaklarınızı tikayacaksnz. Ben size vazgeçin demiyorum yanlış anlamayın sadece bi süre düşünmeyin diyorum 4 ay çok az bir süre öyle hadi hamile kalayim diyince olmaz ki. Bilinçli davranıp testlerde yapmışsınz ne güzel 1 yıl süre taniyin kendinize baktınız olmadı sonra doktorunuzn yönlendirmesiyle Ufak tefek tedavilere başlarsınız. Sıkmayın canınızı 🌿🤗

2 yıl sonra yazıyorum evet tüplerim geri tıkanmış açıldı şuan çok şükür hamileyim Rabbime emanet ediyorum bebeğimi
Hayirli olsun bnimde 1 oglum var ve gecen nisan ayindada dusuk yaptim kendiliginden dustu kurtaj olmadim.2-3 aydirda dusunuyoruz ama malesef olmadi hamilelik henuz.tupleriniz tikandigini ultrasyindan mi anladilar

Back
X