• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüplerim açıldı ama hala hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emoemo12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
48
39
3
31
Çok üzgünüm nereye dökeceğimi bilemedim içimi. Buraya yazıyorum okuyan okumayan herkes sağolsun.
Ben 1 yıllık evliyim, evliliğimin 6.ayında sebebini bilmediğim bir düşük yaşadım. Sonra denedik olmadı. Eşimde de normale yakın sonuçlar, dr. Çocuk sahibi olursn dedi.
Aylar geçti ben hala hamile değildim. Sonra doktor tüplerin tıkalı olabilir hsg filmime baktı, tıkanıklık var gibi dedi. Laparoskopi yaptık tüplerimin 2side tıkalı çıktı. İkiside açıldı. 1.5 ay korunduk, sonra çocuk çalışmalarına başladık bu ay. Ve adet oldum yine... Bir çok sitede ameliyattan sonra,3,6 ay bebek için şans var diyor. ..
Bu arada normalde ben 29 günde bir adet olurum, ameliyattan 4 gün sonra,erkenden geldi adetim 24,günde, 2, adetim korunduğumuz ayda 29,günde geldi adetim. Bu ay daki adetimde sabah ilişkimiz oldu eşimle, (özür dilerim) 26.günde oldum bu ay. Benim gibi olanlar sonra bebek sahibi olan var mı? Lütfen beni rahatlatacak bişeyler söyleyin. Vallahi içim parçalanıyor artık.😣

Bu arada ameliyattan sonra soğan suyu içtim temizlesin diye içimi.
Bu ay da bal çörekotu bal yedim.

Bence canım stres yapıyorsun eyer kendini serbest bıraksan kafana takmasan olur

Ameliyattan önce hsg çekildi mi yani kesinleşti mi tüplerin tıkalı olduğu

Back
X