tüpleri tıkalı olupda laparoskopi yaptıran var mı?

Ben lparaskopiden sonra hamile kaldim ancak o dönemde cok meşhur panaxi da kullanmistim.hatta 2 kez kullandim ilkinde dusuk oldu sonra ki devam etti.ancak tekrar cocuk dusunuyoruz bu kez faydasi olmadi.
Kevsercim,bu hap mi,ne ise yarıyor,faydası ney acaba?hayırlisi Rabbim bir daha nasip eder insallah,bebek.

ne olur yardımcı olun laparoskopi yapdıran veya bir bitki kullanıpda hamile kalan var mı
ben laparaskopi oldum ama benim tüpüm biri alındı daha sonra tekrar tüp denedik ve çok şükür Rabbime hamileyim. daha öncesi tüp denedik hem kaç kere denedik ama olmadı. Yanlız tüplerin durumıu önemli yanı sıvı hidrosalpens gibi durumlar varsa tüplerini aldırman daha sağlıklı olur...

Kevsercim,bu hap mi,ne ise yarıyor,faydası ney acaba?hayırlisi Rabbim bir daha nasip eder insallah,bebek.
Bayram telasi giremedim kusura bakmayin.iyi bayramlar bu arada .
Bu hap dr mustafa eraslanin mutlaka denk gelmistir bir ara cok cikiyordu televizyonda, hap damar tikanikligi icin ama kisirlik icin de mutlaka kullanin falan diyordu

ne olur yardımcı olun laparoskopi yapdıran veya bir bitki kullanıpda hamile kalan var mı
Laparaskopide kismi tikaniklik oldugu goruldu ve acildi sanirim bu nedenle bebek düşünenler once mutlaka laparaskopi ile tuplerine baktirsin.eğer tiksniklik yoksa kendiliginden hamile kalma ihtimali her zaman olur.ben 2 kez denedim tup bebek isi iyice fırsatçılık ve umut sömürüsü ama en cok da kader kismet ..

Geçmiş bayramın kutlu olsun canım seninde,katılıyorum sana maddi manevi sômuruluyoruz,elde avucta hiç birşey yok,hayırlısı artık.

Ben 16 kasimda yani 3 gun once laparoskopi oldum 2 saat surdu pazartesi ameliyat oldum sali taburcu oldum 2 tupumde acilmis sol tarafim tamamen tikali degilmis siviyla acilmis o daha kolay olmus 6 ay verdi doktor bakalim 6 ay icinde kalicakmiyim 3 yillik evliyim bende daha hic hamile kalmadim insallah hepimiz kaliriz

Bn ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldm cnm ins rabbm kimseye aratmaz 34 haftalık hamileym su an allahm bu duyguyu herkese taddirsn

Bn ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldm cnm ins rabbm kimseye aratmaz 34 haftalık hamileym su an allahm bu duyguyu herkese taddirsn
Amin insallah bsy sorabilirmiyim ayiptir sormasi laparoskopiden snra ne zmn iliskiye girilmesi gerekiyo doktor bsy demedi bn pazartesi oldum laparoskopi

Herkese geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah. Benim de sol tüp tıkalı ve içinde sıvı birikimi olmuş hafif şekilde. Özel tüp bebek merkezine gittim doktor bu şekilde yapmam tüp bebek o tüpe müdahale etmem gerek laparoskopi ile dedi. Ben de istemiyorum açıkçası çünkü daha iki ay önce çikolata kistinden açık ameliyat oldum, ameliyat sırasında tüplerim kontrol edilmişti ve her ikisi de açıktı fakat ameliyat sonrası tıkanmış birisi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Tek duam Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Âmiiiiiiinnnnn

Canim bende laparoskopi konusunda cok tereddutte kalmistim mayista olcaktim hastaneye yattim tam olcakken vazgectim eve geldik ama yine onume cikti sart dendi bnde oldum gecen hafta sag kapali solda kismen kapaliymis ikiside tamamen acilmis cok sukur oldugum icin cok mutluyum rahatim keske mayista olsaydim diyorum ama hayirlisi bu zamanaymis suan tibben bi sorunum kalmadi hamile kalmamam icin smdi Allah ne zmn verirse olcak insallah Allah isteyen herkese icindede bizlere nasip etsin hayirlisiyla

Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Ben de daha yeni bir ameliyat geçirdiğim için şuan psikolojik olarak hazır değilim yeni bir ameliyata Dua ediyorum Rabbim bir çıkış yolu göstersin diye.

Bnde bnde bu ameliyatı olmak istiyorum ama benm rahim filmi çekildi temiz hic bir sorun yok bu ameliyatı kişler için yapmak istiyorum pko yardımcı olur muş

Benimde 2 tüpüm tıkalı ameliyat oldum ama acılamadı tüp bebek yolundayım cnm allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…