• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüpleri kapalı olanlar ebelik yapan birinden bir yöntem duydum sizce de işe yarar mı.?

Bhrygz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
108
53
29
Kızlar adetin 3. Günü 1 kğ kuyruk yağı kıyma makinasından geçirilip bel ve karın bölgesine koyulup streç filmle sarılıp bir gün kalacak bu içi çok yumuşatıp tüpleri açıyormuş yapıp sonuç alanda var siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar adetin 3. Günü 1 kğ kuyruk yağı kıyma makinasından geçirilip bel ve karın bölgesine koyulup streç filmle sarılıp bir gün kalacak bu içi çok yumuşatıp tüpleri açıyormuş yapıp sonuç alanda var siz ne düşünüyorsunuz
Muhtemelen kuyruk yağı o bölgeyi sıcak tutuyordur, ben de yumurtlamadan önce yakı yapıştıranları duymuştum. Benzer tedaviler. En azından vücuda giren, hormonal düzeni alt üst edecek bi durum yok, sadece değiyor. Denenebilir 🤔
Sonuç alırsanız mutlaka yazın 😉

Muhtemelen kuyruk yağı o bölgeyi sıcak tutuyordur, ben de yumurtlamadan önce yakı yapıştıranları duymuştum. Benzer tedaviler. En azından vücuda giren, hormonal düzeni alt üst edecek bi durum yok, sadece değiyor. Denenebilir 🤔
Yakıyı ben de denedim. Ama maalesef fayda görmedim

Mutlaka yazarım sonucu

Hacamat sülükte yapıyorlar, ben denemedim ama denemek isterim. Sorun eşimde olduğu için pek bir şey yapmıyorum aslında

Ben hacamat sülük te yaptım cnm ama daha 1 kez yaptım seanslara devam edecem bakalım sonucu görecez
Devam et inşallah sonuç alırsın. Bide sağlıklı beslenmeye dikkat edip, spor yapmayı da unutma. Rabbim şifa versin

Back
X