H
Hayal1983
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Hayal1983
İyi günler doktor bey.Ben Baküden Hayal.27 yaşında 69 kilo 3 senelik evliyim.Evlendikten sonra çocuk istediğimiz için hiç korunmadık ve buna rağmen gebe kalamadım.Hemen muayene ve tedavilere başladım.Gittiğim her doktor bir ayrı teşhiz koyuyodu.Yumurtlama takipleri yapıldı.Doktor follikulun zamanından erken çatladığını ve çatlasa da çatlamasa da adetin 6 gününden ihtibaren diglasda sıvı olduğunu söğledi..Hsg yaptırdım.Sağ tüpümde bitişme,sol tüpten de ilaç geçiyormuş ama orada da birikinti varmış dediler.Bir de yakıcı akıntı ve kaşıntılarım vardı.Vajinada kondilom var söğleyip ilaçla yaktılar..Bir çok tedavi gördüm ama sonuç yok.En son gittiğim doktor adetin 7 günü gel ameliyata almamız gerek seni dedi.Tüpleri açıcaklarmış bir de birikmiş sıvıyı alıcakmış.Ben aşılamayı sordum.Gebe kala bilirsin ama rahimden kenar dış gebelik olma olasılığı yüksek dediler..Peki ameliyat sırasında tüplerim alına bilirmi diye sordum.Kesinlikle almıycaz emin ol dedi doktor.
Çok tedirginim..Size oraya gelmek istiyoruz ama maddi yönden sıkıntılarımız var..Ne önerirdiniz Halit bey bu ameliyata gideyimmii?Aşılama tüp bebek ne yapayım ben kafam çok karışık burada güvene biliceğimiz kadın doğumcu kesinlikle yok.Bu arada eşimde bir sorun yok.Ameliyatla yapışıklık açıla bilirmi doktor bey?
yaptığım testler de bunlar
LH 19.3
T4 0.8
Tsh 1.2
DHEAS 2.76
Fsh 9.2
Prolaktin 28.9
Estradiol 29.9
Testesteron 0.52
Cevaplarsanız çok mutlu oluruz ..Baküden sevgilerle..
Çok tedirginim..Size oraya gelmek istiyoruz ama maddi yönden sıkıntılarımız var..Ne önerirdiniz Halit bey bu ameliyata gideyimmii?Aşılama tüp bebek ne yapayım ben kafam çok karışık burada güvene biliceğimiz kadın doğumcu kesinlikle yok.Bu arada eşimde bir sorun yok.Ameliyatla yapışıklık açıla bilirmi doktor bey?
yaptığım testler de bunlar
LH 19.3
T4 0.8
Tsh 1.2
DHEAS 2.76
Fsh 9.2
Prolaktin 28.9
Estradiol 29.9
Testesteron 0.52
Cevaplarsanız çok mutlu oluruz ..Baküden sevgilerle..