Tüpleri aćık olmasına rağmen hidrosalpinks olan var mi ?

Amelie p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
352
179
Arkadaslar
hsg sonucumda tüplerim açik olduğu cikti fakat sraporda birde "sol tupte hidrosalpiksle uyumlu gorunum gozlendi" yaziyor.
Boyle olup normal yolla hamile kalan var mi?
Bu durumda bu sivi risk olusturur mu?
Deneyimerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Benim tüptede ilk filmde genişleme çıktı ameliyat oldum çoğu dr önerisiyle normal yoll hamile kalayım diye ama yine olmadı dr ameliyatta tüpün tıkalı değildi dedi zaten oyuzden almadı ama yine hamilelik olmayınca film çektirdim hidtisalpink çıktı filmde dr a gösterdim önemli değil gibi davrandı ve bu dr da tüp bebek yaptım iki tane biri 6 haftalık ikiz gelişimi durdu diğeri kimyasal gebelikle sonuçlandı daha sonra başka yere yaptırmak istedim tüp bebek ama bu tuple yapmak istemedi dr.lar ameliyat dediler olmadım bir dr buldum iyi tüp bebek denedim 24 haftalık tek gebelik şükürler olsun

Hidrosalpnks rahimdeki bebeğin gelişimini etkiliyor bildiğim kadarıyla

çok güzel inşallah sağlıkla devam ediyordur gebeliğin
yani o zaman tüpün tutup tutmamasının direk hidro ile alakası yok mu
ben de arada kaldım rahim filminde hidro var gibi çıktı.
2 doktor bişi olmaz dedi başka biri engeldir olasılığı yarıya indirir dedi kafamçok karışık

37.haftamdayım şükür, hiç bir problem olmasa bile tüp bebekte şans %40 civarında biliyorum. Yani hidrosalpinkste şans dahada düşüyor, dr.lar doğru söylüyor fakat şansın yinede sıfırlanmıyor, benimki gb ise durumun tutuyor diğer dr.larda doğru söylüyor oyüzden.ama şu var tüp bebek maddi manevi yıpratıcı bir süreç bu nedenle dr.ların bir kısmı bütün sorunları halletmeden tüp bebek yapmak istemiyor burda senin riskleri yani başarısız denemeleri göze alıp alamayacağında önemli bir kriter, son karar sende bitiyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…