Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yaşım daha 25 tüplerde sıvı birikimi var ve baktığım zaman tek tedavi tüplerin alınması yazıyor bunun başka bir çaresi tedavisi yok mu tüplerimi aldirirsam doğal yollla çocuğum hiç olmayacak
Benim tek tüpümde sıvı vardı ve yine olmadı çocuğum maalesef ki tek çözüm aldırmak çünkü zamanla daha kötü oluyor.. tüpü aldırdım birde tüp bebek yaptım çok şükür hamile kaldım.
Tüpte sıvı varken de yanlış tedaviye yönlendirdiler ilk başta iki tane tüp bebek yaptım ve onlar hiç tutmadı.. aldirmaktan başka çare olmuyor maalesef.
Merhaba. Benim de tüplerimde sıvı vardı ve rahime doğru sıvı akışı da vardı. Tüpler alınmadan tüp bebekte yapılamadı. Maalesef tek seçenek tüplerin alınması ve tüp bebek oluyor. Bu sizi korkutmasın. Şu an 7 aylık bebeğim kucağımda
Benim tek tüpümde sıvı vardı ve yine olmadı çocuğum maalesef ki tek çözüm aldırmak çünkü zamanla daha kötü oluyor.. tüpü aldırdım birde tüp bebek yaptım çok şükür hamile kaldım.
Tüpte sıvı varken de yanlış tedaviye yönlendirdiler ilk başta iki tane tüp bebek yaptım ve onlar hiç tutmadı.. aldirmaktan başka çare olmuyor maalesef.
Merhaba. Benim de tüplerimde sıvı vardı ve rahime doğru sıvı akışı da vardı. Tüpler alınmadan tüp bebekte yapılamadı. Maalesef tek seçenek tüplerin alınması ve tüp bebek oluyor. Bu sizi korkutmasın. Şu an 7 aylık bebeğim kucağımda
Hayıııır sakın böyle düşünmeyin. Ayrıca tüp bebekte gayet normal gebelik. Sadece biraz daha yorulacaksınız ama hepsi çoook güzel sonuçlanacak ❤ sakın kendinizi böyle düşüncelerle üzmeyin