- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Brokoli kürü kullanıp tüpleri açılan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba , son durumunuz nedir ? Vücudunuzda bir etkisini gördünüz mü ?Bende 3 gündür kullanıyorum daha bakalım ne olacak
Siz denediniz mi ? Son durumunuz nedirBrokoli kürü kullanıp tüpleri açılan var mı acaba
Cok gaz yaptı rahatsız oldum 9 . Gün bıraktım canmMerhaba , son durumunuz nedir ? Vücudunuzda bir etkisini gördünüz mü ?
Brokoli kürü nedir nasıl yapılıyor benimde tek tüpüm var ve tıkalıCok gaz yaptı rahatsız oldum 9 . Gün bıraktım canm
Brokiliyi kaynatıp suyunu içiyorsun. Ben cok uzun bir süre yapmadım rahatsız oldum çünkü . Saraçoğlu tüpleri açtıgını söylüyorBrokoli kürü nedir nasıl yapılıyor benimde tek tüpüm var ve tıkalı
Ben yaptım ilk rahim filmimde tüpler yapalıydı ikici rahim fşlmim çekimeden önce brokoli kürü yaptı artı adet bittikten sonra 5 gün boyunca sütün içine maydanozu koyup kaynattım buharına oturuyasunuz bu kürü yaptım ardından karnıma hint yağı kullanarak masaj yaptım ve karnıma sıcak havlu sarıp biraz bekledim akşam yatarkende nane yağına (acı kavun yağı) tamponu batırdım vajinaya yerleştirdim ve sabaha kadar orda durdu hepsını aynı anda yaptım ikinci rahim filmim de tüpler açık çıktı yaptıklarımın etkili olduğunu düşünüyorum belki işinize yararBrokoli kürü kullanıp tüpleri açılan var mı acaba
Merhabalar acı kavun yağını rahim temizliği için mi kullandınız? Ve nasıl kullandınız sonrasında kanama akıntı vs oldu mu?Ben yaptım ilk rahim filmimde tüpler yapalıydı ikici rahim fşlmim çekimeden önce brokoli kürü yaptı artı adet bittikten sonra 5 gün boyunca sütün içine maydanozu koyup kaynattım buharına oturuyasunuz bu kürü yaptım ardından karnıma hint yağı kullanarak masaj yaptım ve karnıma sıcak havlu sarıp biraz bekledim akşam yatarkende nane yağına (acı kavun yağı) tamponu batırdım vajinaya yerleştirdim ve sabaha kadar orda durdu hepsını aynı anda yaptım ikinci rahim filmim de tüpler açık çıktı yaptıklarımın etkili olduğunu düşünüyorum belki işinize yarar