tüpbebekte türkiyede bir ilk....

ben çapadan memnun kaldım diğer devlet hastanelerini bilemem.. bebek olmaması için sorun erkektede olsa kadındada olsa o ilacı mutlaka kadın kullanıyor dozunuda kendimiz değil doktorlar muayeneden sonra belirliyolar zaten.

evet nasib gerçekten..ben 29 mayıs hastanesinde yaptırdım,doktor seçerek gittim,Rabia Babalıoğlu orda olduğu için çok methini duymuştum..
kardelen;
ben memnun kaldım açıkçası,para içinde başımın etini hiç yemediler elbette bir elbise,yahut market alışverişi yaparkende para ödüyoruz kural böyle,
beni her evremde acaip rahatlattılar,ilkinde hatta ilaçlar benimdde yumurtalarımın içi boştu her nasılsa ama sorgulamadım çokta doktoruma Allahın izniyle çok güvendim ve Rabbime tevekkül ettim yoksa şuan evladım kucağımdaydı ilk denemede olsaydı..
ben inanıyorumki tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlara Rabbim en kısa zamanda hayırlarla evlat sahibi olmayı nasib etsin..

Bendenuc sEne knce sadece kan verdim ikiyuz tl den fazla para aldilar bende bana para gibi davrandilar diye hollandaya geri dondum
Ve burda sigortama sikayet ettim hastane geri odedi parayi hemde ayni gun
Kisirlik bi hastalik ve bunun tedavisi icin ben tedavi oldum pgt li icsi yapildi okadar kotuydu yani
Ilk defada tuttu ikizlerim oldu
Ben biraz uzaga gittigim icin devlet yol paramida odedi
Kaldigim otelin paralarinida
Benim anlatmak istedigim dozajin cok verilmesi ve kanitlanmamis ilaclarin bile verilmesi
Benim hamileligimde basimdan cok sey gecti arkadaslar tecru elerime dayanarak soyluyorum ben
Yoksa ben milliyetci bi insanim
Aldigimiz her ilacin yarari kadae zarari var
Bende cok kavga ettim. Urda doktorlarla tr de duydugum ilaclari almak ici ama vermediler
Sonra nekadar hakli olduklarini anladim
Benimde ilkinde tuttu
Normql bi hastalik icinde dr a gitsen bile bir poset ilacla donuyosun minicik bebeklere bile ilac antibiyotik veriyoler
Biliyorum bana kiziyosunuz belki ama tecrubelerime dayanarak yaziyorum

Bendenuc sEne knce sadece kan verdim ikiyuz tl den fazla para aldilar bende bana para gibi davrandilar diye hollandaya geri dondum
Ve burda sigortama sikayet ettim hastane geri odedi parayi hemde ayni gun
Kisirlik bi hastalik ve bunun tedavisi icin ben tedavi oldum pgt li icsi yapildi okadar kotuydu yani
Ilk defada tuttu ikizlerim oldu
Ben biraz uzaga gittigim icin devlet yol paramida odedi
Kaldigim otelin paralarinida
Benim anlatmak istedigim dozajin cok verilmesi ve kanitlanmamis ilaclarin bile verilmesi
Benim hamileligimde basimdan cok sey gecti arkadaslar tecru elerime dayanarak soyluyorum ben
Yoksa ben milliyetci bi insanim
Aldigimiz her ilacin yarari kadae zarari var
Bende cok kavga ettim. Urda doktorlarla tr de duydugum ilaclari almak ici ama vermediler
Sonra nekadar hakli olduklarini anladim
Benimde ilkinde tuttu
Normql bi hastalik icinde dr a gitsen bile bir poset ilacla donuyosun minicik bebeklere bile ilac antibiyotik veriyoler
Biliyorum bana kiziyosunuz belki ama tecrubelerime dayanarak yaziyorum

canım burda çok şanssızlıklar yaşamışsın o yüzden böyle düşünüyorsun
ama yurtdışında memnun olmayıp Türkiyeye gelip tedavi olanda çok
sadece tüp bebekte değil heryerde var o kendini bişey sanan insanlar
mesela bak annem geçen gün ayakta duracak hali yoktu
doktora gitmişler kan ve idrar tahlilleri vermişler..sonuçlar almışlar
ve saate bakmışlar 11.30 daha vakit var diye hemen sonuçları göstermek için
doktorun odasına girmeye çalışmışlar ama vakit dooldu diye annemi odadan kovmuşlar
(babamın saati geri kalmış eve dönünce farketmişler )
babamda daha vakit var girsene ilaç yazdırsana diye birazda babam üstelemiş
en sonunda doktor reçeteyi yazmış ama bu yaptığınız kula hakkına giriyor hakkımı helal etmiyorum demiş
yaa bir doktorun böyle deme lüksü varmı? hani hipokrat yeminleri nerde kaldı? 1 dakika sürmez reçete yazmak..
acaba orda annesi olsa onada anne vakit doldu dermiydi ?
yada sıra bekletirmiydi ?sırasız herkesten önce annesini almazmıydı ?
ki bu vakit diye tutturan doktor diğer doktorlar 8. hastaya baktığında anca gelmiş
yani işe geç başlamış .....
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…