önce bir hastaneye yada özel merkeze karar vermen gerekiyor canım. Gelmeden önce irtibata geçmelisin onlar seni yönlendirileceklerdir. Bu arada daha önce senin ve eşinin yapılmış tahlilleri varsa bunları getirmen gerekiyor. Nedenin tespiti ve tüp bebek yöntemi açısından. Ayrıca önceden yapılmış tahlillerin varsa bunlar Türkiyede kalman gereken süreyi de kısaltır. Teşhisin gelmeden önce belli olursa tedavi süresi ortalama 15 gün sürüyor. Adet başlangıcında gelmen gerek. Tranferden sonra da sonuç belli olmadan önce yolculuk yapmamanı önerirler muhtemelen. Yani ortalama 1 aylık bir süre. Ama kalamıyorsan transferden sonra bir kaç gün içinde gidebilirsin. Benim bildiklerim bu kadar. Allah yardımcın olsın. inşallah gelmene bile gerek kalmaz. Kendiliğinden bebişin olur....Tabi benim de..
Sevgili birteksen panikyapma sakin...
Elifzeynepin yazdiklari doğru.. Sen merkez önerisi istediğin için ben sana alman hastanesi-umut tüp bebek merkezi-bahçeci klinğini öneriyorum.bu üçü zaten birbirine bağli. çok başarili bir tüp bebek merkezi. Dr çok kaliteli ve işlernide uzman.dünyada beşinci tüp merkezi.
Ayrica mustafa bahçecinin (tüp bebek merkezinin kurucusu olan hoca) uluslarasi alanda birçok başariya imza atmiş bir doktor.
Sen yine araştir soruştur. Eğer alman hastanesini düşünürsen telefonunu yaziyorum.orada tüp bebek sekreterleri hemşireleri var telefonda onlarla görüş.onlar seni neyi nasil yapman gerektiği hakkinda yöllendirir merak etme ...sen yeterki tedavi olmaya karar ver...gerisine allah yürü ya kulum der inşaallah.
Ama sakin stres yapma bu olumsuz sonuçlara neden olmasin sonra arkadaşim.
Allaha emanet ol...seni türkiyeye bekliyoruz en yakin zamanda...
Ve olumlu haberlerini de canim.
Istersen alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim topiğine de bakabilirsin.0212 2932150 tüp bebeği bağlatip bilgi alabiyirsin. öptüm
canım sen hastane konusunu araştır ve kararını ver yeter. Başlaman gereken nokta bu bence. Sonuçta tahlillerdeki yazılardan çok rakamlar yani değerler önemli. Mutlaka işine yarayacaktır o yüzden. Panik olmana gerek yok. Sen hastaneye karar verdiğinde gerisi corap söküğü gibi gelecektir. Ben şu anda 3 üncü denemem için yeni bir merkez araştırıyorum. Ankarada yaptırmayı düşünürsen sonuçtan seni de haberdar edebilirim..