tupbebek tedavısınde psıkoljiniz nasıl stres varmı?

_emogirl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
478
2
slm arkadaşlar ben 3 kere tupbebek tedavısı oldum ama malesef negatıfle sonuçlandı ve malumunuz busurec cok zor vde ınsanın ıster ıstemez psıkoljisi bozuluyo ben mesela cok aşırıı sınırlı bırı olup cıktım bazen hcı kımseyı cekcek durumda olmuyorum, bazende halıme sukredıp sabır dıyorum anlıycanız.zor bı durum. saolsun eşim yanımda bna destek oluyo ama ınsan yınde uzuluyo okdar emek okdar ümit boşa gıdıyo ve hadı yenıden başla zor ama ben umudmu yıtrmemeye gayret edıyorum allah hepımıze nasıp edr umarım gonlumuze gore verır aranızda benım durumumda olan varmı sızde ster yapıyormusnuz yoksa benmı fazla takıyorum :sm_confused:yerimseniben

aa kimse yok benmıyım sadece bu durmda olan arkdaşlar komse yokmu ordaaaa sızlerde bnım durumumdaysanız lutfen cevap verımısnız

Okudum yazdiklarini ve senin adina uzuldum canim,bizim de olmuyor 1,5 senedir,nedeni belirlenemedi, ikimizde de problem yokmus. Senin hikayeni de merak ettim dogrusu. Paylasmak istersen dinlerim, ne kadardir bekliyorsunuz? 3 kere denenmis ve basarili olmamissa doktor degistirmek iyi bir fikir olabilir mi?

merhaba bende 3 kez tüp bebek yaptırdım ilk negatifleri aldığımda 2"3 gün biraz sitresli oluyorum ama sonra geçiyor şu an 4.yü yaptırıyorum yumurtalar toplandı verilecek ama birşey hissetmiyorum kısmet kendimi sıkıntıya sokmanın gereği yok olumlu düşünüyorum inşallah olumlu olur.sende stres yapma bu her şeyin sonu değil ben eşimden bıkmadım oda benden bir sorunumuzda yok bekleyeceğiz belki birgün...

cnım ben 8 yıllk evlıyım ılk denemı suleymanıyde yaptrdım dıgerlerinıde medıcanada yaptrdım ama hepsnıde suha sonmez yaptı ben doktoruma guvenıyodum oyuden hep ona gıttım busefer olur umuduyla doktormu degıstırmedım ama bu denememde arastırıyorum bu konuda enıyı yer neryse orya gıtmek ıstıyorum ama tabı kısmet hersey haklısın bu kadar stres yapmaya gerek yok ama elımde degıl bu 4. denemem olcak ayrıca benımde esımden yana bı sıkntım yok onundan benden ama ınsan ynde artık bı cocuk sahbı olmak ıstıyo yasım 28fazla gec olmadan olsun ıstıyorum ama tabıkı herseyın hayrlısı herkse tşk ler

slm arkadaşlar ben 3 kere tupbebek tedavısı oldum ama malesef negatıfle sonuçlandı ve malumunuz busurec cok zor vde ınsanın ıster ıstemez psıkoljisi bozuluyo ben mesela cok aşırıı sınırlı bırı olup cıktım bazen hcı kımseyı cekcek durumda olmuyorum, bazende halıme sukredıp sabır dıyorum anlıycanız.zor bı durum. saolsun eşim yanımda bna destek oluyo ama ınsan yınde uzuluyo okdar emek okdar ümit boşa gıdıyo ve hadı yenıden başla zor ama ben umudmu yıtrmemeye gayret edıyorum allah hepımıze nasıp edr umarım gonlumuze gore verır aranızda benım durumumda olan varmı sızde ster yapıyormusnuz yoksa benmı fazla takıyorum :sm_confused:yerimseniben

Slm canim uzuldum. elimden duadan baska geler yardim yok.Hic kolay degil .Allahim yardim etsin. Tup bebege girebilmek icin neler yasadik sukur mayisda girecegiz. dollenme yoktu. Sebep kist ama cok agrili oluyordu. Bir ayda 30 gun varsa 15-20 gunum hastanelerde geciyordum isi de birakmistim sadece bir sonuc icin dollenme olabilmesi icin kosusturdum. Allahim tup bebege girebilecekmiyiz nasip mi degil mi diyordum surekli. Suuukur.Soncu nasil olur bilemiyorum.Allah nasip eder. Yasin 43 ten yuksek ise korkulacak durum. Eger 40 asagi ise canim umutini kesme. Sonuna kadar devam.Nerden bilebileceksin belki kendin hamile kalirsin. Dua et.Biraz daha sabir.......Allah yardimcin olsun

ben ilk tüp denemesine başladım. Uzun protokol ve adet olmayı bekliyorum. Pko hastasıyım ve bu süreçte adım adım aşmamız gereken birçok problem var. Doktorum pko konusunda uzman ve Amerikan'da çalışıyor. tedaviye başlayalı 1yıldan fazla oldu ve doktoruma güveniyorum ama riskler çok fazla ve başarı şansımın düşük olduğuna inanıyorum. Daha önce 3 aşılama denedik ve her defasında çok umutluydum. Bu sefer boşuna umutlanıp sonrasında perişan olmak istemiyorum. Bu garip bir psikoloji, inanmıyorsan niye deniyorsun diyorum kendi kendime ama ufak da olsa bir şans var ya ona tutunmaya çalışıyorum.

merhaba arkadaşlar,benim 3. mikro 1 yıl içinde.2 yıllık evliyim,çok yıprandık madden ve manen ,mayısta 3. olacak.ben de işi bıraksam diye düşünüyorum,olmayınca da olmuyor,hayattn zevk alamaz oldum dua edin,Allah yardımcımız olsun

mrb arkadaslar benım ılk tedavım bıraz tedırgınlık var ama ınsallah bu sureçte bıraz daha rahatlıyacagımı dusunuyorum.1,5 yıllık evlıyım.ınsallah hersey guzel olur.hakkımızda hayırlısı olsun.ALLAH yardımcımız olsın.

Bende 4. micro için mayısta dr gidiyorum, kısa protokol olduğu için adetin 1 yada 2. günü gitmem gerekiyor 2-3 aydır erteliyorum. Nedeni aşırı stres . geceleri bile rüyama giriyor, yine bugün bir sürü kabus gördüm, Allahıma herkes için dua ediyorum, isteyen herkesi evlatsız bırakmasın diye.:1hug:

merhaba arkadaşlar,benim 3. mikro 1 yıl içinde.2 yıllık evliyim,çok yıprandık madden ve manen ,mayısta 3. olacak.ben de işi bıraksam diye düşünüyorum,olmayınca da olmuyor,hayattn zevk alamaz oldum dua edin,Allah yardımcımız olsun

Bende geçen yıl 3 micro denemesi yaptırdım, gerçekten çok yorucu bir süreçti, inşaalah 4. deneme bize hayırlar getirir

haklsın arkdaslar aslında hepmızde hemen hemen aynı sorunları yasıyoruz allah cumlemızede hayrlı evlatlar versın ama once saglık tabı sukur saglımız yerınde gerckten buyuk sabır ve herseyın hayrlısnı versın allah yardımcımız olsun bu arada desteklernız icin cooook tşkk herkse sevgiler

X