Tüpbebek tadavisine başladım..

Beyzanurcum, seni çoooookk iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım . :KK43: lütfen birileri bizi rahatlatcak bişiler yazsın.

şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.bende şu anda 2. tüp bebek tedavisindeyim.ilkinde bende çok stresliydim.ama stres bizim ihtiyacımız olan son şey.lütfen sakin olun ve iyi düşünün.
inşallah herşey ylunda gider ve sağlıkla bebişine kavusursun.bol şanslar.

Sagol Canimm Insallah Mutluluk Gozyaslari Dokerizz:KK43: Rabbim Herkesin Gonlune Gore Versinn

canım bol bol dua edip yat ve içindeki karamsar düşünceyi bir kenara at.bence olacak hemde çok başarılı ve güzel olacak.umudun hep yeşersin ve seni bulsun.mutlu kal.

Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın lütfen güzel düşününki güzel olsun....Biçok arkadaşımız gibi sizler gibi bende aynı yollardan geçtim çok üzüldüm çok ağladım ama sonuçta ilk tüp bebek denemem çok şükürki başarıyla sonuçlandı ve 26 haftalık hamileyim şimdi.....Sakin olun pozitif düşünün inanın bana herşey çok güzel olucak......Bol bol dua edin ancak rabbim dilerse bebeklerimiz can bulur ancak onun yardımıyla bişeyleri başarabiliriz .....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah....Dualarım herzaman sizlerle arkadaşlar....sevgiler.....

kizlar sali gunu tup bebek tedavisine baslicazz
ilk denemem olcakk
ve cok kotu stres altindayim bunalima girdim yaa
devamli agliyorumm
simdidenn ben ya olmazsaa diye dusunuyorumm sizce ne yapmaliyim cok kotuyum yaaa
senağlama hic cesaretli degilim yaa

şu an stresli olmanı anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşamıştım ilk denememde ama aslında pozitif ve rahat olman lazım bu çok önemli bol bol dua et allahım nasip etsinde melegine kavuş inşallah

bikere sen boyle dusunursen unut zaten hamile olmayi
tum gucunle salcan hayata ve butun varliginla beklicen bebeklerini
olumlu dusunursen hersey iyi olur

simdi arkana yaslan,derin bi nefes al
ve bebeginle nasil oyunlar oynayacagini hayal et
okkis?

kızlar bencede rahat ve pozitif olmanız çok önemli.tedaviye başladıktan sonra stres çok kötü etkiliyo.Düşünmemeye çalışın.Kendinize uğraşacak birşeyler bulun.Özelliklede transferden sonra düşünmeden başka şeylerle ilgilenin.Bende ilk tüp denememde negatif sonucu aldım.ikincisi dondurulmuşlarla olacak 1-2 ay sonra.Şimdi neler yapmam ve yapmamam gerektiğini çok ii biliyorum.birincisinde insan çok tecrübesiz oluyo ve ne yapacağını bilmiyo.Benim çok fazla keşkelerim var siz böyle olmayın.Keşke şöyle yapsaydım keşke böyle olsaydı demek çok kötü.İnsan hep kendini suçluyo.Mesela transferden sonra mümkünse 12 gün boyunca bol bol yatın.Dinlenin.Sürükleyici kitaplar okuyun oyalanmak ve düşünmemek için.Film alıp izleyin.Çok fazla gezmeyin.Ve kesinlikle ama kesinlikle kabız olmayın.Ben bunların hiçbirini yapmadım ve çok pişman oldum.3.gün kabız oldum hemde çok kötü ve çok ıkınmak zorunda kaldım.3 gün yattım 4.gün işe başladım ogün işyerinde yoruldum ve belim çok ağrıdı.ertesi günde zaten kahverengi akıntım gelmeye başladı.ondan sonraki günde düşünmemek için gezmeye çıktık pazar günüydü alışveriş yaptık ii gelir diye.2 saat gezdim hiç oturmadan ve ogünde belim çok ağrıdı.ertesi günü kanamam başladı.Normal hayatıma geri döneyim dedim stres yapmamak için.Ama hataydı.Siz kesinlikle yapmayın ve kendinize dikkat edin hiç yorulmayın.Dediğim gibi 12 gün yatın arada hava almaya çıkın ama en fazla yarım saat.Bi işte çalışıyosanız izin alın çünkü benim işim hafif yorucu değil desenizde öyle olmuyo.Bende öyle dedim ama transferden sonra insan en ufacık bişeyde yoruluyo.hemen beline vuruyo insanın.Benim size tavsiye edeceklerim bunlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

arkadaslar sımdıden tedavınız hayırlı olsun bukadar karamsar olmayın herseyın hayrlısı olsun. pozıtıf dusunun allahın ıznıyle hersey guzel olur inşllh, kalbınızı bozmayın allah yardmcnız olsun bnde 3 kez denedım ama kısmet olmadı ama yenıden denyıcem ama tabı ben bırsure ara verdıkten sonra denıycem cunku benım durumum cok farklı benım durmum doktor ıhmalı yuzunden kotu gunler yasadım burda onmelı olan guzel dusunmek pozıtıf olmak ve ii bi doktor seçimi tabı allah gonlunuze gore versın arkdaslar dualrım sıznle umarım hersey guzel olur sızın için

kizlar sali gunu tup bebek tedavisine baslicazz
ilk denemem olcakk
ve cok kotu stres altindayim bunalima girdim yaa
devamli agliyorumm
simdidenn ben ya olmazsaa diye dusunuyorumm sizce ne yapmaliyim cok kotuyum yaaa
senağlama hic cesaretli degilim yaa

beyza nurcum hayırlısı olsun canım bende tedaviye yeni başladım inşallah hepimizin herşey yolunda giderşunu untma nasıl düşünürsen öyle olur o yüzden hep pozitif ol canım önce kendini inandır.bolşans

canım sakın stres yapma bende tüp bebek tedavime dün başladım. önce cok stresliydim, bazen hala strese giriyorum ama burada yazılan bebeiş haberlerini alınca bir anda umudum yeniden doğuyor... artık yürekten inanıyorum bebeklerimizin olacağına, en azından allahım isterse verir diye düşün, herşeyin hayırlısını dileyelim canım benim...unutmaki sende yalnız değilsin, biz hepimiz burada birbirimiz için varız. tez zamanda iyi haberlerini alırız inşallah...

X