tüpbebek ile hamiş olanlar belirtilerinizi yazar mısınız

meralun

Rabbim sana sığınırız!
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
875
6
merhaba kızlar ben tüp bebek sonucu bekliyorum ssonuca bir hafta var:asigim:

tüpbebek ile hamiş olanlar belirtilerinizi yazar mısınız:teselli:

inanın çok merak ediyoruz:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun meralun. Bende tüp bebekle hamile kaldım hiç bir belirti yaşamadım.Sadece hiç inanmamıştım ama annem son 4-5 günde tutturdu gözlerin parlıyor sen hamilesin diye. Kendim fark etmedi ama o anlamış nasılsa bilmiyorum artık.( açıkçası her gün gelip gidip gözlerime baktı :))))

canım sonucuna bir hafta varmış daha çok erken zaten şimdi karnın sızlamalar vardır yumurta toplamından dolayı sen iyce dinlen inşallah güzel sonuçlr alırsın kaçtane transfer ettiler

CANIM HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

bana 3 embrriyo transferi oldu

üçüde 8 hücreli

1 tanesi 1.kalite 2 tanesi ikinci kalite

hayırlısı inşallah

merak etmeden duramıyorum:asigim:

meralun hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin sakin ve huzurlu olmaya çalış.

merhaba meralun, ben de 2. tup bebek denemem de hamile kaldim su an 8 haftalik hamileyim.....su an yasadigin bekleme doneminin ne kadar stresli oldugunu bilirim ama rahat olmaya calis kendini gevesek birak ama dikkat de et .... belirti olmasi icin inan cok erken bir suredesin , pek bi belirti de olmuyor zaten. Hakkinda hayirlisi olsun , guzel haberlerini duyariz insallah , bu arada embriyolarinda gayet guzel ....stres yapma , kendini mutlu et ve dualarla bekle insallah olacak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…