Tüpbebek İle DÖRDÜZLERİ olmuş :)) Allah'ım ne Büyük bir mutlıluk olmalı..

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Mühendis annenin dördüz bebek mutluluğu :1rolleyes:

ESKİŞEHİR Orman Bölge Müdürlüğü'nde görevli harita mühendisi 30 yaşındaki İlknur Yılmaz Kutlu, gördüğü tüp bebek tedavisi sonucunda 2'si erkek, 2'si kız, dördüz bebek dünyaya getirdi.

3 yıl önce Eskişehir Sağlık Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan 29 yaşındaki Bilhan Kutlu ile evlenen harita mühendisi İlknur Yılmaz Kutlu, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı. İlknur Kutlu 5 Haziran 2008 tarihinde Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Opr. Dr. Arslan Kabukçu tarafından sezaryenle 1 kilo 700, 2 kilo 220, 2 kilo 310 ve 2 kilo 350 gram ağırlıklarında olan 2'si erkek, 2'si kız, dördüz bebeklerini dünyaya getirdi. 36 haftada dünyaya gelen dördüz bebekler hastanede kuvöze konuldu.

Sağlık durumları iyi olan dördüz bebekler bu sabah kuvözden çıkartılarak doğum servisine alındı. Bebeklerini kucaklayan anne İlknur Yılaz Kutlu ile baba Bilhan Kutlu, çok mutlu olduklarını belirtti. Baba kutlu bebeklerine Mehmet Akif, Osman Enes, Elif ve Zeynep adını verdiklerini söyledi.

Bebeklerden Zeynep'in öğle saatlerinde beslenirken çıkardığını anlatan Bilhan Kutlu, “Doktorlar kızımızı geçici olarak yeni doğan servisinde gözetim altına aldı. Hastane yetkilileri bebeğimizin sağlık durumunun iyi olduğunu ve dördüzlerimizin bir iki gün içerisinde taburcu edileceği söyledi” diye konuştu.

Baba Bilhan Kutlu, bir çocuklarının olmasını çok isterken dördüzleri olduğunu ifade ederek, “Bebeklerimizin sağlıklı olarak dünyaya gelmelerine çok sevindik” dedi.

Anne İlknur Yılmaz Kutlu ise hamileliği sırasında ultrasyonda üçüz göründüğünü söyleyerek, “Biz üçüz bekliyorduk ancak dördüz bebeklerimiz oldu. Annelik sevincimi dördüzlerle yaşadığım için çok mutluyum” diye konuştu.

MİLLİYET GAZETESİNDEN ALINTIDIR
RESİMLER LİNKTEDİR ... http://www.milliyet.com.tr/default....rkiye&ArticleID=879777&Date=24.06.2008&ver=76

KIZLAR NE BÜYÜK MUTLULUKTUR DEĞİLMİ...
SABAH SABAH BEBİŞLERİN RESİMLERİNİ GÖRÜNCE YÜZÜMDE Bİ TEBESSÜM OLUŞTU BUNU HEPİNİZİN GÖRMSİNİ İSTEDİM :asigim:
ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN YA RABBİM
DARISI BİZLERE ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR :dance:

• Konu Sahibi EU2

Zenancım paylaşımın için teşekkür ederim.
Çok güzel bi duygu olmalı ama eminimki bi o kadarda zor olacakdır bakımları.
İnşallah bizde meleklerimize birgün kavuşacağız. Ben artık nerde bi bebek görsem gözlerim doluyo, yıprandım sanırım. Çok duygusalım bu ara çokkksenağlama

• Konu Sahibi EU2
çok güzel yaaaa.
allahım bu ne mutluluk böyle.gözyaşlarımı tutamıyorum. allah gönlünce isteyen herkese verir inşallah.

• Konu Sahibi EU2
Böyle mutlu sonlar çok güzel
ama nasıl bir hamilelik geçirmiştir kimbilir?
tüp bebekte 4 bebeği 2 ye indiriyorlar genellikle ama
sonunda hem anne hem de bebişler başarmış
darısı isteyen herkese inşallah

• Konu Sahibi EU2
bencede ya ne tatlılar...
bakımı zor olur ama allahın bir bildiği vardır ..:asigim:

• Konu Sahibi EU2
çok güzel.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
darısı başımıza.

Ben yolun daha başındayım ama habere eş değer bir örnek..Onlar finali başarı ile yapmışlar...darısı başımıza..

arkadaşlar bugün ilk ulturasonuma girdim.5 hafta 5 günlük hamileyim...Eveeeet bebişlerimi ve kalp atışlarını gördüm..inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur..evet dördüzzz....

3 EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞTİ 4 .PİYONGODAN ÇIKTI.iÇERİDE BİR HÜCRE DAHA BÖLÜNMÜŞ 4.YÜ OLUŞTURMUŞ..hepsinin gelişimi ve sağlıkları iyiymiş..Hepsinin kalp atışlarını gördüm..3 hafta sonra gidicem durumlarına bakılacakmış..Çoğul gebelik her zaman risk taşır biliyorsunuz..sağlıkla gelişebilir ama bu her zaman bir risk...Göreceğiz bakalım hayırlısı..

Allahım sen ne büyüksün ya Rabbim, nelere kaadirsin,bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et Allahım.....AMİİİNN...

seybay da dördüzlere hamiş.İnşallah o da sağlıklı bir şekilde doğurur.....

masallaah darısı bizim basımıza bende ücüz istiyorum allah nasip ederse tabi cok seviyorum ben ya böyle cogul gebelikleri inş. alllahım bizlerede nasip eder

ayyy canımmm sendemi 4üz hamişsinnnnnnnnnnnnn
ya çok sevindimmmmmmm allah sağlıkla kucağına almak nasipetsin Darısı bizlere

masallaah darısı bizim basımıza bende ücüz istiyorum allah nasip ederse tabi cok seviyorum ben ya böyle cogul gebelikleri inş. alllahım bizlerede nasip eder

seybay da dördüzlere hamiş.İnşallah o da sağlıklı bir şekilde doğurur.....

çok güzel.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
darısı başımıza.

kızlar inşallah bizede bigun bu gusel eşsiz Duyguyu tadmayı allahım nasip eder

ayyyy canım yaaaa...maşallah... allahım sen nelere kadirsin yarabbim...3 tane transfer edilmiş ve 4. de orda oluşmuş....allahın işine bakın kızlar...allah olsun dedikten sonra herşey olur...çok doğru gerçekten.....çok duygulandım şimdi... senağlama

canım bebişlerinle sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum...inşallah hepsini sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

Seybaycım cnm çok sevindim, maşallah sana
İnşalah güzel bir hamilelik geçirirsin ve yolun sonunda bebişlerine kavuşursun cnm.
Darısı inşallah bebiş hasreti çeken bizlerin başına (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…