• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp tıkanıklıgı

Dygrdvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
409
383
53
32
Arkadaşlar merhaba ben hsg çektirdim iki tüpüm tıkalı çıktı.laparakopi ameliyat olacaksın dediler oldum tüplerdeki tıkanıklıgın açıldıgını göremedik yalnız kist vardı temizledik tüplerini biraz genişlettik ve yapışma vardı açtık ddiler 2 ay sınra hsg çekilecekmiş benim sorum bu durumu yaşayan var mı bu kez hsg de açılırmı tüplerde genişletme yapışıkları açtık ddi gebelik oluşur mu

Arkadaşlar merhaba ben hsg çektirdim iki tüpüm tıkalı çıktı.laparakopi ameliyat olacaksın dediler oldum tüplerdeki tıkanıklıgın açıldıgını göremedik yalnız kist vardı temizledik tüplerini biraz genişlettik ve yapışma vardı açtık ddiler 2 ay sınra hsg çekilecekmiş benim sorum bu durumu yaşayan var mı bu kez hsg de açılırmı tüplerde genişletme yapışıkları açtık ddi gebelik oluşur mu
Merhabalar, benim de iki tüpum birden tıkalı fakat bana lakoroskopi demediler hiç, direk tüp bebeği önerdiler. Başka doktorlarla görüştünüz mü?

Merhabalar, benim de iki tüpum birden tıkalı fakat bana lakoroskopi demediler hiç, direk tüp bebeği önerdiler. Başka doktorlarla görüştünüz mü?
Evet ordan sonra özele gittim ameliyatlık bişey yok sol tüpğn açık ddi habire ilaç verdi benim paramı yedi ordan çıktım başka bir özele gittim evwt iki tüpün kapalı laparoskopi olman gerekior ddi bende oldum

Evet ordan sonra özele gittim ameliyatlık bişey yok sol tüpğn açık ddi habire ilaç verdi benim paramı yedi ordan çıktım başka bir özele gittim evwt iki tüpün kapalı laparoskopi olman gerekior ddi bende oldum
Peki olduktan sonra hamilelik gerçekleşti mi, tupleriniz açıldı mı yani

Peki olduktan sonra hamilelik gerçekleşti mi, tupleriniz açıldı mı yani
Yani hsg de tıkanıklık gözüktü laparoskopi de bana doktorlarım açılma olmadı nerde nasıl tıkanıklık oldugunu göremedik tüplerini genişleşttik yapışma vardı açtık kist vardı temizledik 2 ay sınra hsg çekilecek orda da açlmazsa tüp bebege yönlendirecem ddi şubatta gidecem bekliorum bende onu mrk ediorum axaba açılırmı genişlettik ddiler acaba gebelik oluşur mu hayırlısı olsun

hsg ile açılmadı mı ? kistiniz kaç cm di ? keşke tüp bebek önerselermiş... ameliyat amh yı etkiliyor çünkü ve kist yine tekrarlıyor kısır döngü söz konusu... hiç tekrar tekrar hsg lere falan para vermeyin imkanınıza varsa tüp bebek yaptırın. Benmde kistim var ve iki tüpüm kapalıydı, hsg ile bir tanesi açıldı ama tekrar tıkanabilir dediler.

hsg ile açılmadı mı ? kistiniz kaç cm di ? keşke tüp bebek önerselermiş... ameliyat amh yı etkiliyor çünkü ve kist yine tekrarlıyor kısır döngü söz konusu... hiç tekrar tekrar hsg lere falan para vermeyin imkanınıza varsa tüp bebek yaptırın. Benmde kistim var ve iki tüpüm kapalıydı, hsg ile bir tanesi açıldı ama tekrar tıkanabilir dediler.
Evet tekrr kapabilirmiş onu duydum ama zaten devlet hastanesine gifiorum özele güç yetmio aöeliyattan korktum bi özele gitti paramı yedi sadece kapalı olan iki tüpüm var birine açık dedi ve beni baya oyaladı başka özele gittim kapalı ameliyatı oda önerince ben mecburen ilk hittigim devlet hastanesine gittimve oldum 2 ay sonra hsg bekliorum

Merhabalar, peki siz tüp bebeği denediniz mi, bizde para biriktiriyoruz birdahaki adetimden sonra Medical Park İzmir'de yaptıracağız. Fakat doktorum ve hastane hakkında hiç bilgi yok neredeyse. İrenbe yi de düşünüyorum ama bilemiyorum. Şimdilik sağlıklı biseyler yiyip içmeye çalışıyorum yumurtalıklar guclensin diye

Evet tekrr kapabilirmiş onu duydum ama zaten devlet hastanesine gifiorum özele güç yetmio aöeliyattan korktum bi özele gitti paramı yedi sadece kapalı olan iki tüpüm var birine açık dedi ve beni baya oyaladı başka özele gittim kapalı ameliyatı oda önerince ben mecburen ilk hittigim devlet hastanesine gittimve oldum 2 ay sonra hsg bekliorum
keşke yaptırmasaydınız, rapor çıkartıp direkt tüp yaptırma şansınız varmış, aşılama şartı var normalde ama tüpler kapalı olunca direkt tüp raporu veriliyor. kistiniz kaç cm di ??? ve amh testi yaptırdınız mı ? hiç doğal yolla uğraşmayın çnkü kapanma ihtimali olduğu için boşa da vakit geçirmiş olursunuz. Mecbur kalınmadıkça ameliyat olunmamalı aklınızda bulunsun. Bende 2015 te kist ameliyatı oldum 10cm ve 5cm di ama hergün ağrılarım vardı kist bağırsağıma yapışmıştı. Amh düştü ve tekrar kist oluştu... Şimdi tüp bebek yaptırıyorum. Doktoruna denk gelmesem çoğu kadın doğumcu ameliyt der... ya kist konusunda donanımlı olmadığından yada para için...

Merhabalar, peki siz tüp bebeği denediniz mi, bizde para biriktiriyoruz birdahaki adetimden sonra Medical Park İzmir'de yaptıracağız. Fakat doktorum ve hastane hakkında hiç bilgi yok neredeyse. İrenbe yi de düşünüyorum ama bilemiyorum. Şimdilik sağlıklı biseyler yiyip içmeye çalışıyorum yumurtalıklar guclensin diye
Evet tüp e başladım ama kist olduğu için uzun protokol uygulanıyor, bu sebepten sürecim uzun. İzmir de en iyi laborotuvar İrenbe'nin bu arada. Doktorumda endometriozis dernek başkan yrd. kist konusunda donanımlı ve tüp bebek işinde çok iyi. dr Ümit İnceboz a gidiyorum . Doğru doktoru bulmak için çok zorlandım . Şuan içim çok rahat. Ümit hanım işinde çok iyi ve garantici... Gelişi güzel transfer yapmıyor. Tavsiye ederim.

Evet tüp e başladım ama kist olduğu için uzun protokol uygulanıyor, bu sebepten sürecim uzun. İzmir de en iyi laborotuvar İrenbe'nin bu arada. Doktorumda endometriozis dernek başkan yrd. kist konusunda donanımlı ve tüp bebek işinde çok iyi. dr Ümit İnceboz a gidiyorum . Doğru doktoru bulmak için çok zorlandım . Şuan içim çok rahat. Ümit hanım işinde çok iyi ve garantici... Gelişi güzel transfer yapmıyor. Tavsiye ederim.
Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim

Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim
rica ederim :) irenbe ye giderseniz bana yazın . irenbe ye gidenler olarak kalabalık bir grubumuz var , birbirimize destek olup sürecimizi paylaşıyoruz , birbirimize dua günleri düzenliyoruz :)

hsg ile açılmadı mı ? kistiniz kaç cm di ? keşke tüp bebek önerselermiş... ameliyat amh yı etkiliyor çünkü ve kist yine tekrarlıyor kısır döngü söz konusu... hiç tekrar tekrar hsg lere falan para vermeyin imkanınıza varsa tüp bebek yaptırın. Benmde kistim var ve iki tüpüm kapalıydı, hsg ile bir tanesi açıldı ama tekrar tıkanabilir dediler

keşke yaptırmasaydınız, rapor çıkartıp direkt tüp yaptırma şansınız varmış, aşılama şartı var normalde ama tüpler kapalı olunca direkt tüp raporu veriliyor. kistiniz kaç cm di ??? ve amh testi yaptırdınız mı ? hiç doğal yolla uğraşmayın çnkü kapanma ihtimali olduğu için boşa da vakit geçirmiş olursunuz. Mecbur kalınmadıkça ameliyat olunmamalı aklınızda bulunsun. Bende 2015 te kist ameliyatı oldum 10cm ve 5cm di ama hergün ağrılarım vardı kist bağırsağıma yapışmıştı. Amh düştü ve tekrar kist oluştu... Şimdi tüp bebek yaptırıyorum. Doktoruna denk gelmesem çoğu kadın doğumcu ameliyt der... ya kist konusunda donanımlı olmadığından yada para için...
Dogru ama ben tıp fakultesinde tedavi görüorum benim 9 yaşında var kızım ikinci istiorum tüp tıkanıklıgı gördük işleme başladık oyuzdn direk tüp bebek demediler

Allah korusun gebelik oluşsa bile dış gebelik olabilir...
Keske ameliyat olmadan direk tüp bebeğe geçseydinz.
O ameliyatın acısını biliyorum uzun bir süreç.
Benimde tek tüpüm var diğeri dış gebelık nedeni ile laparoskopi ile alındı.
Tek tüpümle 2-3 ay deneyeceğim Olmazsa direk tüp bebek maalesef

Allah korusun bana da öyle denildi başka bişey söylenmedi
Allah korusun gebelik oluşsa bile dış gebelik olabilir...
Keske ameliyat olmadan direk tüp bebeğe geçseydinz.
O ameliyatın acısını biliyorum uzun bir süreç.
Benimde tek tüpüm var diğeri dış gebelık nedeni ile laparoskopi ile alındı.
Tek tüpümle 2-3 ay deneyeceğim Olmazsa direk tüp bebek maalesef

Merhaba canm. Bnde 1,5 yıl önce hsg filmi çektirdim ve sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendim. Laparokobi ile açılabileceğini söyledi doktorum. Ben Bi süre bekledim arastırma falan yaptm en son karar verdim ve Laparokobi ameliyatı oldum. Tüplerimin ikiside açıldı ağrısız ve acısızdı bişey hissetmedim. Göbeğimden 2 küçük delikle girip o şekilde oldu öyle gözle görülür Bi iz falan kalmadı doktorum iyiydi. Ama şuan içi bebeğimiz hala yok eşimden kaynaklı Bi sebepten dolayı. Gelcek ay tüp bebeğe baslıycaz

Kızlar benım ıkı tupum tıkalı ıdı laporoskopi ameliyat ı oldum acılmadı sisli echomar Cevat bayrak hocada tuplerım ın ıkısıde acıldı sıze tavsiyem orada cekılmenız🥰

Benim 6 ay gecti hala gebe kalmadm...

Back
X