• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp tıkanıklığı Laparoskopi

glstn42

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
48
6
6
29
Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .

Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .
Laparoskopi kapalı ameliyat değil mi? Dikiş neden? Bende yaptırmayı düşünüyorum da ondn sordm

Merhaba, bende cuma günü sağ tüpün alınması için Laparoskopi olacağım. Süreç nasıl geçti bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba ne kadar sonra düştü dikişleriniz . Kanamanız oldu mu ? Benim ameliyat olalı 1 hafta oldu hala kanamam var. Reglimden biraz daha az . Lütfen bana yardımcı olur mısnuz

Merhaba, bende cuma günü sağ tüpün alınması için Laparoskopi olacağım. Süreç nasıl geçti bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba geçmiş olsun🙏 Tüpünüz alındı mı?İyileşme süreci nasıldı?.Bende sol tüpümden ameliyat olmayı düşünüyorum.

Merhaba geçmiş olsun🙏 Tüpünüz alındı mı?İyileşme süreci nasıldı?.Bende sol tüpümden ameliyat olmayı düşünüyorum.
Merhaba, tüp alınmadı kis varmış yanlış anlaşılmış o alındı. Kolay bir operasyon 1 hafta için de tamamen iyileşmiş oluyorsunuz. Size de çok geçmiş olsun

Back