Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .
Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .
Merhaba ne kadar sonra düştü dikişleriniz . Kanamanız oldu mu ? Benim ameliyat olalı 1 hafta oldu hala kanamam var. Reglimden biraz daha az . Lütfen bana yardımcı olur mısnuz
Merhaba, tüp alınmadı kis varmış yanlış anlaşılmış o alındı. Kolay bir operasyon 1 hafta için de tamamen iyileşmiş oluyorsunuz. Size de çok geçmiş olsun