Ben 2021 temmuzda oldum 108 den 52 ye kadar düşüp çok zayıf olunca cekirden ve gofret yiye yiye 60 Lara geldim bu sene 61.5 ile hamile kaldım 8 ayı geçti 70,5 oldum şu an. Kurallar vsr dikkat edersen almıyorsun alırsam belki doğumdan sonra alırım çünkü iştahım bu dönem açıldı öncesinde 34 bedene düşmüştüm 36-38 tercih ederken hamile kaldım.
Katı sıvı ayrımı var yemekle sıvı almamak gerekiyor en az 20 dk önce sıvı alımı bırakılıp yarım saate kadar da içilmiyor en önemli kural bu
Bir de alkol asitli içecekler falan ufak kaçamaklar olsa da akışkanlık haline gelmemeli
Mide de hafif bir şişkinlik olunca ben hemen bırakıyorum ama bırakmayıp kendini zorlayan arkadaşlar da oldu geri aldılar bırakmayı bilmek gerekiyor tabi açken bırakmayın ama hafif şişkinlik olunca hemen bırakıyorum yemeyi zorlasam zorlarım ama bunun için ameliyat olmadım. Hamilelikte şekere düştüm inşallah bırakırım onu da.
Velhasıl gerek yok o kiloları taşımaya benim fıtığım bile 4 den bire düştü giydiğim yakışmıyor özgüvenim geldi geçen zamana yazık keşke önce olsaymışım