• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide

Herseyeragmenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
96
38
88
Artık kararımı verdim.. Ameliyat olacağım ne yaptıysam ne denediysem olmadı 3 verdim 5 aldım 5 verdim 10 aldım. Ramazan bayramından hemen sonra hangi güne verirlerse o zamana gün alacağım. 167 boy 104 kg. Ben aslında 5-10 yıllık tüp midelilere sormak istiyorum nasıl gidiyor hayatınız ? Geri aldınız mı bu ameliyata bağlı farklı hastalıklar gelişti mi ? Bende polikistik över var bi kızım var 7 yaşında ondan sonra olmadı çocuğum kan tahlillerim insülin trigliserid kolesterol herşey yüksek çıkıyor.. lütfen diyet yap demeyin benim 5-10-20 kilo fazlam yok minimum 40 kg vermem lazım şimdi bende görüyorum 85 kg olup ameliyat olanları onlara bende anlam veremiyorum herkesin kendi tercihi tabi.. yardımcı olursanız çok sevinirim beni neler bekliyor ? Elazığ dan yazıyorum

Bende şuan 90 kilo 163 boy.bagzi dr onay veriyor bazıları vermiyor.ayni sizin gibi tüm tahlilleri yüksek çıkıyor artı karacigerimde yağlanma ve büyüme de var.kendim sıkı bir diyet ve spor programıyla en fazla 10 verebiliyorum sonrasında gram gram verdiğim için bir noktada sknra pes ediyorum.cevremde olanlar var zayıflatıyor evet ama aldilarda fakat hic eski kilolarını dönmediler.
Benim doktorum param hersey hazir ama piskolojik olarak ya yudum yudum su ile yetinemessem yemek daha fazla yemek işeyip yiyememek beni sıkıntı yaparmi.yemek can istemiyormuş bir dönem saxenda iğne kullandım oda evet iştah kesiyor. Ama suyu lıkır lıkır içmeye alıştığımız için acaba sorun yasarmiyim sadece bilmediğim bir yola girmenin heyecanı var içimde buyuzden araftayim

Bende şuan 90 kilo 163 boy.bagzi dr onay veriyor bazıları vermiyor.ayni sizin gibi tüm tahlilleri yüksek çıkıyor artı karacigerimde yağlanma ve büyüme de var.kendim sıkı bir diyet ve spor programıyla en fazla 10 verebiliyorum sonrasında gram gram verdiğim için bir noktada sknra pes ediyorum.cevremde olanlar var zayıflatıyor evet ama aldilarda fakat hic eski kilolarını dönmediler.
Benim doktorum param hersey hazir ama piskolojik olarak ya yudum yudum su ile yetinemessem yemek daha fazla yemek işeyip yiyememek beni sıkıntı yaparmi.yemek can istemiyormuş bir dönem saxenda iğne kullandım oda evet iştah kesiyor. Ama suyu lıkır lıkır içmeye alıştığımız için acaba sorun yasarmiyim sadece bilmediğim bir yola girmenin heyecanı var içimde buyuzden araftayim
Saxenda iğne bana da önerdi endokrin ama sanki onun daha fazla yan etkisi var gibi şeyler yazıyorlar ve herkes bıraktığı anda tekrar kilo almış

Back