- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
- Konu Sahibi pullubiber
-
Allah aşkına kaç kilosunuz, hemen ameliyat yoluna gitmeyin 200 kg üzerinde olup hareket kısıtınız yoksa biraz kendiniz mücadele etmeniz gerekiyor. Bu ameliyatlar bu kadar kolay mı? Ölüm riski olan müdahaleler, ayrıca uzun vadede sonuçları ile ilgili yeterli bilgi de yok. Kilo verememe sebeplerinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın. Tüp mide çare olarak görülmemeli, bence.Kizlar bende kilo vermezsem yaptirmayi dusunuyorum mide ameyliyatindan memnun kaldinizmi
Aaa niye oyle erken gelmeye calisiyo tosbag daha zamani var ya yatsin icerdeHelloooo Tupmidelimuhasebeci ben 33. Haftamdan hepinize selam getirdiiim ☺ 33dedigime bakmayin benim aceleci kizim geldiii gelicekk
Farkindaysaniz biz cevap yazmadik,siz neden alindiniz ustunuze anlayamadim???topigimiz tamamen tup mide sonrasi gebelikte ve emzirme doneminde yasadiklarimizi paylasmak icin acildi....Allah aşkına kaç kilosunuz, hemen ameliyat yoluna gitmeyin 200 kg üzerinde olup hareket kısıtınız yoksa biraz kendiniz mücadele etmeniz gerekiyor. Bu ameliyatlar bu kadar kolay mı? Ölüm riski olan müdahaleler, ayrıca uzun vadede sonuçları ile ilgili yeterli bilgi de yok. Kilo verememe sebeplerinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın. Tüp mide çare olarak görülmemeli, bence.
Üstüme alınmadım fikrimi beyan ettim.Farkindaysaniz biz cevap yazmadik,siz neden alindiniz ustunuze anlayamadim???topigimiz tamamen tup mide sonrasi gebelikte ve emzirme doneminde yasadiklarimizi paylasmak icin acildi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?