Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp mide ameliyatı olmak istiyorum
- Konu Sahibi Azraa___
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
vki 36,8 kiloluyum malesefVki kac?
İlk tup mide ameliyati olanlardanim,yardimci olurum ama kilon az ise onermem
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
Boy kilo kac canim?vki 36,8 kiloluyum malesef
Doktor cok onemli hangi sehirdesin?
Onerebilecegim bi doktor vardir belki
Boy 173 kilo 110 ıspartadayım inşallah vardır artık ne konuda rahatsız olsam kilodan demeleri doktorların beni çok üzüyo bende tutamıyorum yemek konusunda diyete kalkışsam daha çok yemeye başlıyorum yoruldum artık ameliyat olmak istiyorumBoy kilo kac canim?
Doktor cok onemli hangi sehirdesin?
Onerebilecegim bi doktor vardir belki
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
Ispartadayım ben de, diyetisyen sıla demir çok iyi, kendine zaman verip bir süre denemeni tavsiye ederim.Boy 173 kilo 110 ıspartadayım inşallah vardır artık ne konuda rahatsız olsam kilodan demeleri doktorların beni çok üzüyo bende tutamıyorum yemek konusunda diyete kalkışsam daha çok yemeye başlıyorum yoruldum artık ameliyat olmak istiyorum
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
Bence boyun ve kilon orantisi cok degilBoy 173 kilo 110 ıspartadayım inşallah vardır artık ne konuda rahatsız olsam kilodan demeleri doktorların beni çok üzüyo bende tutamıyorum yemek konusunda diyete kalkışsam daha çok yemeye başlıyorum yoruldum artık ameliyat olmak istiyorum
Dahiliye insülin direncine falan baktı mi?
Detayli kan tahlillerin yapıldı mi oyle diyeyim
Bu kiloda olsaydim ben ameliyat asla olmazdim
Ben 177 kiloydum kilo veremiyordum troid seker kolesterol her sey cikmisti
Mecburen oldum
Ama inan ve guven senin kilonla ameliyat olup o aciyi cekmek ben hic istemezdim
Yasamis biriyim
Tekrar ol deseler olmam öyle yorucu yipratici
Sonuc guzel olmasina guzel ama insani yoruyor
Herşeye rağmen olmak istiyorum yine de detaylı bakılmadıBence boyun ve kilon orantisi cok degil
Dahiliye insülin direncine falan baktı mi?
Detayli kan tahlillerin yapıldı mi oyle diyeyim
Bu kiloda olsaydim ben ameliyat asla olmazdim
Ben 177 kiloydum kilo veremiyordum troid seker kolesterol her sey cikmisti
Mecburen oldum
Ama inan ve guven senin kilonla ameliyat olup o aciyi cekmek ben hic istemezdim
Yasamis biriyim
Tekrar ol deseler olmam öyle yorucu yipratici
Sonuc guzel olmasina guzel ama insani yoruyor
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
Tercih senin yasamis biri olarak ne oneririm ne onerememHerşeye rağmen olmak istiyorum yine de detaylı bakılmadı
Antalya dev.hastanesini arastir istersen canim
İnsallah icine sinen bi ilerleme olur
Ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım pekiTercih senin yasamis biri olarak ne oneririm ne oneremem
Antalya dev.hastanesini arastir istersen canim
İnsallah icine sinen bi ilerleme olur
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
Hastanede endokrin bölümüne gitmen gerekNe yapmalıyım nereye başvurmalıyım peki
Endokrin bolumunde yonlendirme yapiyor tahliller istiyor
Endokrinde doğrudan sıra alınamıyor diyoHastanede endokrin bölümüne gitmen gerek
Endokrin bolumunde yonlendirme yapiyor tahliller istiyor
- 6 Mayıs 2024
- 3.356
- 3.491
- 48
- 29
Bildiğim kadarıyla 35 bmi geçip yanında bir hastalığınız varsa veya 40 bmi geçip bir hastalığınız yoksansa yapıyorTüp mide ameliyatı olmak istiyorum doktorların herşeyi kiloya bağlayıp durmasından yoruldum devlette olmak istiyorum olanlar yardımcı olabilir mi şartlar neler nereye hangi bölüme başvurmak gerekiyor
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
O zaman dahiliye gidip yonlendirmesini soylemen lazim ya da sabah erken gidip sira aliniyordurEndokrinde doğrudan sıra alınamıyor diyo
Benim zamanimda da online sira alinmiyordu sabah erken saatte isim yazdirip oyle almistik
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
İlk zamanlarda boyleydi yani 2011 yillarinda simdi ozel devlet alacagi paraya bakiyor maalesefBildiğim kadarıyla 35 bmi geçip yanında bir hastalığınız varsa veya 40 bmi geçip bir hastalığınız yoksansa yapıyor
Aa ciddi misiniz olmaz o zmn benimBildiğim kadarıyla 35 bmi geçip yanında bir hastalığınız varsa veya 40 bmi geçip bir hastalığınız yoksansa yapıyor
Devlet te olsan da mı para alıyorİlk zamanlarda boyleydi yani 2011 yillarinda simdi ozel devlet alacagi paraya bakiyor maalesef
Mhrs de önce dahiliye bölümüne gidilmeli o kayıt açması lazımmış öyle yazıyoduO zaman dahiliye gidip yonlendirmesini soylemen lazim ya da sabah erken gidip sira aliniyordur
Benim zamanimda da online sira alinmiyordu sabah erken saatte isim yazdirip oyle almistik
- 28 Ocak 2021
- 3.045
- 2.050
- 83
Bazi hastaneler hemen endokrine gonderiyor canimMhrs de önce dahiliye bölümüne gidilmeli o kayıt açması lazımmış öyle yazıyodu
Benim surecim mesela o zamanlar heyet dahil 4 ay surmustu ben ozelde oldum sadece heyet rapor onayımı devletten aldim
Universite has.bazilari ucret aliyor devlette çoğu almiyor ama sira gelmesi gerekiyor
İspartada doktor var mi