• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide ameliyatı olmak istiyorum

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
155
26
48
26
Tüp mide ameliyatı olmak istiyorum doktorların herşeyi kiloya bağlayıp durmasından yoruldum devlette olmak istiyorum olanlar yardımcı olabilir mi şartlar neler nereye hangi bölüme başvurmak gerekiyor

Vki kac?
İlk tup mide ameliyati olanlardanim,yardimci olurum ama kilon az ise onermem

Boy kilo kac canim?
Doktor cok onemli hangi sehirdesin?
Onerebilecegim bi doktor vardir belki
Boy 173 kilo 110 ıspartadayım inşallah vardır artık ne konuda rahatsız olsam kilodan demeleri doktorların beni çok üzüyo bende tutamıyorum yemek konusunda diyete kalkışsam daha çok yemeye başlıyorum yoruldum artık ameliyat olmak istiyorum 😔

Boy 173 kilo 110 ıspartadayım inşallah vardır artık ne konuda rahatsız olsam kilodan demeleri doktorların beni çok üzüyo bende tutamıyorum yemek konusunda diyete kalkışsam daha çok yemeye başlıyorum yoruldum artık ameliyat olmak istiyorum 😔
Ispartadayım ben de, diyetisyen sıla demir çok iyi, kendine zaman verip bir süre denemeni tavsiye ederim.

Bence boyun ve kilon orantisi cok degil
Dahiliye insülin direncine falan baktı mi?
Detayli kan tahlillerin yapıldı mi oyle diyeyim
Bu kiloda olsaydim ben ameliyat asla olmazdim
Ben 177 kiloydum kilo veremiyordum troid seker kolesterol her sey cikmisti
Mecburen oldum
Ama inan ve guven senin kilonla ameliyat olup o aciyi cekmek ben hic istemezdim
Yasamis biriyim
Tekrar ol deseler olmam öyle yorucu yipratici
Sonuc guzel olmasina guzel ama insani yoruyor

Bence boyun ve kilon orantisi cok degil
Dahiliye insülin direncine falan baktı mi?
Detayli kan tahlillerin yapıldı mi oyle diyeyim
Bu kiloda olsaydim ben ameliyat asla olmazdim
Ben 177 kiloydum kilo veremiyordum troid seker kolesterol her sey cikmisti
Mecburen oldum
Ama inan ve guven senin kilonla ameliyat olup o aciyi cekmek ben hic istemezdim
Yasamis biriyim
Tekrar ol deseler olmam öyle yorucu yipratici
Sonuc guzel olmasina guzel ama insani yoruyor
Herşeye rağmen olmak istiyorum yine de detaylı bakılmadı

Tüp mide ameliyatı olmak istiyorum doktorların herşeyi kiloya bağlayıp durmasından yoruldum devlette olmak istiyorum olanlar yardımcı olabilir mi şartlar neler nereye hangi bölüme başvurmak gerekiyor
Bildiğim kadarıyla 35 bmi geçip yanında bir hastalığınız varsa veya 40 bmi geçip bir hastalığınız yoksansa yapıyor

O zaman dahiliye gidip yonlendirmesini soylemen lazim ya da sabah erken gidip sira aliniyordur
Benim zamanimda da online sira alinmiyordu sabah erken saatte isim yazdirip oyle almistik
Mhrs de önce dahiliye bölümüne gidilmeli o kayıt açması lazımmış öyle yazıyodu

Mhrs de önce dahiliye bölümüne gidilmeli o kayıt açması lazımmış öyle yazıyodu
Bazi hastaneler hemen endokrine gonderiyor canim
Benim surecim mesela o zamanlar heyet dahil 4 ay surmustu ben ozelde oldum sadece heyet rapor onayımı devletten aldim
Universite has.bazilari ucret aliyor devlette çoğu almiyor ama sira gelmesi gerekiyor
İspartada doktor var mi

Back
X