Tüp hidroselpenks / karın zarı yapışıklığı / rahim uterus karın zarına yapışık olması / inofolic

Chickennova

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
8.217
13.712
248
Slm 2 subatta sol tüpümün alınması için ameliyat oldum. Genisleme sivi birikmesi vardı. Sivi birikmesi rahim filmi cekilirken verilen sivi biriktiği için oluşabilirmiş sıvı yokmuş. Genişleme varmış. Fakat doğuştan bağırsağıma yapışık oldugu için alınamıyor. Dr ler bakıyorlar farklı problem varmı die karın zarlarım birbirine yapışıklığın dışında girmiş acabildikleri kadar ve ayırabildikleri kadar ayırıyorlar. Rahmimin uterus bölümüde karın zarına yapışıkmış ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor. Epeyde kan kaybettim. Neyse çok çok çok zor oldu ama iyileştim. Regl kesinlikle gecikmez. Şubat ayında ameliyat oldum regl idim. Ameliyattan sonrada regl şaşmadı. İnofolic e basladım hala iciyordum ovulasyon testti aldım. (Rahmim karın zarından ayrıldığı için hamilelik için herşeyin daha iyi olacağı söylendi. Rahim karın zarına yapışıkken hamile kalinamazmış hamilelik için dönüş sağlayamazmış). Ovulasyon günü ve gün aşırı denedik. Bugünü sayarsak dört gün regl gecikti. Göğüslerimde tuhaflık var fakat hamilelik belirtileri yok. Acaba inofolic regl gecikmesi yapar mı?

Back