Merhaba hanımlar. Birşey sormak istiyorum. Salı günü 14 haftaya gireceğiz tüp bebekle hamile kaldım. Bu zamana kadar kalçadan iğne , fitil, haplar, oksapar iğne vs kullandım. 14 haftadan sonra artık bırakacağım bunları ama bana oksapara devam etmemi söylediler, hemde doğuma kadar dediler. Göbekten vuruluyordum. Onun haricinde coraspinde kullanıyorum. Ve önceden kanla ilgili bi pıhtılaşmam vs olmadı sorunum yok yani bunu söyledigim zaman, olsun olmasın tüp bebek olduğu için doktor böyle uygun görüyor dedi hemşire bana. Kadın doğumcuma da soracağım. Siz bu süreçte devam ettiniz mi merak ettim. Bi sorunum yoksa neden devam ediyorum onu anlamadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekten sonra bırakılan ilaçlar
- Konu Sahibi UmaYade
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Bende 12 hafta dolunca Oksaparı da kesti. Sadece vitaminler kullanıyorum. Hareketsizmisiniz ya da yaşınızla mı alakalı acaba sebepsiz mi devam et diyorMerhaba hanımlar. Birşey sormak istiyorum. Salı günü 14 haftaya gireceğiz tüp bebekle hamile kaldım. Bu zamana kadar kalçadan iğne , fitil, haplar, oksapar iğne vs kullandım. 14 haftadan sonra artık bırakacağım bunları ama bana oksapara devam etmemi söylediler, hemde doğuma kadar dediler. Göbekten vuruluyordum. Onun haricinde coraspinde kullanıyorum. Ve önceden kanla ilgili bi pıhtılaşmam vs olmadı sorunum yok yani bunu söyledigim zaman, olsun olmasın tüp bebek olduğu için doktor böyle uygun görüyor dedi hemşire bana. Kadın doğumcuma da soracağım. Siz bu süreçte devam ettiniz mi merak ettim. Bi sorunum yoksa neden devam ediyorum onu anlamadım
- 25 Ağustos 2022
- 266
- 142
- 18
- 28
Sorunun olabilir diye riske girmek istemiyor sanırım doktor. Birde bir şey sorcam bu progestan iğneyi 14. Haftaya kadar her gün mü kullandınız acaba merak ettimMerhaba hanımlar. Birşey sormak istiyorum. Salı günü 14 haftaya gireceğiz tüp bebekle hamile kaldım. Bu zamana kadar kalçadan iğne , fitil, haplar, oksapar iğne vs kullandım. 14 haftadan sonra artık bırakacağım bunları ama bana oksapara devam etmemi söylediler, hemde doğuma kadar dediler. Göbekten vuruluyordum. Onun haricinde coraspinde kullanıyorum. Ve önceden kanla ilgili bi pıhtılaşmam vs olmadı sorunum yok yani bunu söyledigim zaman, olsun olmasın tüp bebek olduğu için doktor böyle uygun görüyor dedi hemşire bana. Kadın doğumcuma da soracağım. Siz bu süreçte devam ettiniz mi merak ettim. Bi sorunum yoksa neden devam ediyorum onu anlamadım
Hayır yaşım genç 28 yaşındayım ve kan sorunum yok. Önceden bi düşüğüm falanda olmadı neye göre doğuma kadar diyor bende anlamadım. Tüp bebek olduğu için öyle uygun görmüş doktor ne alaka bende anlamadımBende 12 hafta dolunca Oksaparı da kesti. Sadece vitaminler kullanıyorum. Hareketsizmisiniz ya da yaşınızla mı alakalı acaba sebepsiz mi devam et diyor
Ama sorunum yok işte kendi kadın dogumcumada soracağım bakalım o ne diyecek. Evet hergun vuruldum salı günü bitecek. Proluton iğnede kullandım ama o 5 günde bir vuruldum. Onun haricinde fitil ve haplara da devam ettim. 15. Haftaya kadar genelde kullandiriyormus benim doktorSorunun olabilir diye riske girmek istemiyor sanırım doktor. Birde bir şey sorcam bu progestan iğneyi 14. Haftaya kadar her gün mü kullandınız acaba merak ettim
- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Anladım Benim de tüp bebek yaşım 38.5. Bu iğneleri hep kullandım 14.haftada hepsini tamamen kesti. Bazı drların böyle devam ettiğini duymuştumHayır yaşım genç 28 yaşındayım ve kan sorunum yok. Önceden bi düşüğüm falanda olmadı neye göre doğuma kadar diyor bende anlamadım. Tüp bebek olduğu için öyle uygun görmüş doktor ne alaka bende anlamadım
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Riske atmak istemiyor galiba doktorunuz o yüzden de önlem amaçlı devam ettiriyor sanırımMerhaba hanımlar. Birşey sormak istiyorum. Salı günü 14 haftaya gireceğiz tüp bebekle hamile kaldım. Bu zamana kadar kalçadan iğne , fitil, haplar, oksapar iğne vs kullandım. 14 haftadan sonra artık bırakacağım bunları ama bana oksapara devam etmemi söylediler, hemde doğuma kadar dediler. Göbekten vuruluyordum. Onun haricinde coraspinde kullanıyorum. Ve önceden kanla ilgili bi pıhtılaşmam vs olmadı sorunum yok yani bunu söyledigim zaman, olsun olmasın tüp bebek olduğu için doktor böyle uygun görüyor dedi hemşire bana. Kadın doğumcuma da soracağım. Siz bu süreçte devam ettiniz mi merak ettim. Bi sorunum yoksa neden devam ediyorum onu anlamadım
Bende oksapar kullananlardanım ve 13. Haftada kestim coraspine devam ediyorum kadin dogum Dr kes dedi kestim. Gebeliğim ikiz 29. Haftadayim bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tüp bebek merkezi bana da doğuma kadar demiştiMerhaba hanımlar. Birşey sormak istiyorum. Salı günü 14 haftaya gireceğiz tüp bebekle hamile kaldım. Bu zamana kadar kalçadan iğne , fitil, haplar, oksapar iğne vs kullandım. 14 haftadan sonra artık bırakacağım bunları ama bana oksapara devam etmemi söylediler, hemde doğuma kadar dediler. Göbekten vuruluyordum. Onun haricinde coraspinde kullanıyorum. Ve önceden kanla ilgili bi pıhtılaşmam vs olmadı sorunum yok yani bunu söyledigim zaman, olsun olmasın tüp bebek olduğu için doktor böyle uygun görüyor dedi hemşire bana. Kadın doğumcuma da soracağım. Siz bu süreçte devam ettiniz mi merak ettim. Bi sorunum yoksa neden devam ediyorum onu anlamadım
Bende kadın dogumcumla konuşayım bakalım ne diyecek bırakınca da pıhtı falan atma ihtimali var mı ondanda kafam karıştı şimdi korkmaya başladım. Size bi test falan yaptı mı doktor ona göre mi kestinizBende oksapar kullananlardanım ve 13. Haftada kestim coraspine devam ediyorum kadin dogum Dr kes dedi kestim. Gebeliğim ikiz 29. Haftadayim bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tüp bebek merkezi bana da doğuma kadar demişti
Hayır bi test yapılmadıBende kadın dogumcumla konuşayım bakalım ne diyecek bırakınca da pıhtı falan atma ihtimali var mı ondanda kafam karıştı şimdi korkmaya başladım. Size bi test falan yaptı mı doktor ona göre mi kestiniz
- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303