• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekten sonra adet düzensizliği yaşayanlar:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
140
3
96
İstanbul
kızlar ben aralık ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı...ondan sonraki adetim 10 gün gecikmeli oldu 10 gün boyuncada adet gelene kadar sancı çekmiştim ve adetim 2 gün sürmüştü...bu ay ise eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için gebelik ihtimali yok ama adetim tam 24 gündür yok nereseyse 1 ay olacak gecikeli ve hiçbir adet belirtisi yok sadece çok asabiyim o kadar normalde gecikmelerim olurdu ama en fazlası 1 hafta olurdu ve geciksede normal gününde sancısı başlardı...tüp bebek tedavilerinden sonra bu yaşadığım normalmi aynı durumda olan varmı...hamile olma ihtimalim olmadığı için testte yapmadım

kızlar ben aralık ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı...ondan sonraki adetim 10 gün gecikmeli oldu 10 gün boyuncada adet gelene kadar sancı çekmiştim ve adetim 2 gün sürmüştü...bu ay ise eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için gebelik ihtimali yok ama adetim tam 24 gündür yok nereseyse 1 ay olacak gecikeli ve hiçbir adet belirtisi yok sadece çok asabiyim o kadar normalde gecikmelerim olurdu ama en fazlası 1 hafta olurdu ve geciksede normal gününde sancısı başlardı...tüp bebek tedavilerinden sonra bu yaşadığım normalmi aynı durumda olan varmı...hamile olma ihtimalim olmadığı için testte yapmadım

slm,
benim aralık ayında transferım oldu ve hamıle kaldım. ancak bebek bagırsak enfeksyıonu nedenıyle dustu. daha sonra tam 5 hafta adet gormedım. sonra adet gordum ve 10 gun surdu. 1 hafta sonra tekrar adet gordum. yıne 4 gun surdu(normalde boyle olurum). sonrakı aylarda yıne duzene gırdı. yanı boyle duzensız olması cok normalmıs. endıselenmene gerek yok.bır suru hormon yukluyorlar ve vucut duzenınden sasıp alt ust oluyor. kendını toparlaması zaman alıyor. rahat ol...

tşk ederim canım... benim korkum verilen bu hormon ilaçlarından dolayı adet düzensizliği normalmi yoksa diğer hormonlar msl prolaktin gibi hormonlarınmı dengesimi bozuldu... aman zor işler yaaaa...canım sanada çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda tekarar hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın

Back