- 7 Mart 2021
- 16
- 20
- 38
- 35
- Konu Sahibi myhomesweethome
Evet kızlar üç yıllık bir hasretten sonra sonunda tüp bebek denemem başarıyla sonuçlandı bunu hepinize umut olsun diye yazıyorum. Benim de denemediği şey kalmadı hayıt suyu çakşır suyu tarçın arı sütü bal polen propolis akınıza gelebilecek herşeyi denedim bununla da kalmayıp üç yıl boyunca iki kez tüp bebek denemesi yapmıştım ama sonuç hüsran yani yumurtalarım ya döllenmiyor ya da döllense bile üç günden fazla yaşamıyordu kalitesizdi büyümüyordu bir anormallik vardı ama neydi kafayı yiyecektim en sonunda şunu düşündük şansımızı hep Bursa’da deniyorduk bir de İstanbul’a gidelim dedik Amerika hastanesi Avrupa yakasındakine gittik doğru düzgün ilgilenmediler bile randevu ile gittiğim halde klasik prosedür verdiler allahtan Şişli Memorial tüp bebekten Prof Semra hocadan da randevu almıştım İstanbul’a gitmişken ona da gittik ve beş kuruş para aşmadan ön muayenede üç saatten fazla ilgilendiler bizimle incik cıncık her türlü detaya ince ince bakıp hazır olunca gel dediler baktıklarında diğer doktorların şimdiye kadar göremedikleri kistler, miyomlar, tüplerde problemler vs hepsini gördüler ve inanmamazsınız o kadını görünce diğer gittiğim bütün doktorlar gözümde küçüldü hepsi bir hiçmiş para tuzağıymış dedim. Elbette Memorial de bana tüp bebeği bedava yapmayacaktı hatta diğer merkezlere göre fiyatı biraz pahalıydı ama sonunda oldu şükür sevinci yaşattılar bana kesinlikle Semra hocayı tavsiye ediyorum yumurtam döllenmiyor diyenlere umut olsun diye yazıyorum benim en büyük sorunum buydu bir arkadaşım da ilaçsız adet göremiyordu onun bile derdine derman oldular onun da yüzü güldü sonunda. Döllenmiyor demirler yumurtalarım doğru tedaviyle döllendi ve hatta dört tanesi beşinci güne gelip donduruldu. Demek ki umutsuz vaka yokmuş yanlış prosedür ve yanlış ilaç varmış bu arada bu hastanede bana kullanılan ilaçlar daha önce kullandığım gonal f den farklıydı pergoveris diye bir iğne ile azıcık dozda büyüttüler yumurtalarımı. Umarım sizin de yüzünüz Güler bu söylediklerim size de umut olur