- 24 Kasım 2015
- 47
- 35
- 18
- 35
- Konu Sahibi yaseminy3392
kızlar daha önceki yazımda geçtiğim zor süreçten bahsetmiştim :) tüp bebek tedavisine başlamadan önce 3 bebek kaybetmiştim ve psikolojimde çökmüştü.. şimdi çok şükür tekrar hamileyim Rabbim yardım etti hiç bir sorun olmadığını ögrendim 5. haftada keseyi gördüm.. tüp bebek zorlu bir süreç hem maddi hem manavi lakin çok güvenilir bir teedavi.. öncesinde toplumun baskısıyla bende karşıydım araştırtıkca ne gereeksiz bir ön yargıya kapılmışım diye düşündüm.. eşim ve ben kimseye söylemedik birlikte birbirimize destek olduk ve şuan Allahın izniyle 4 , 5 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidiceğim.. son bir şey ilk defa bebeğim için küçük bir kaç birşey aldım diğer kaybettiğim bebeklerimden sonra sanki almaya hakkım yokmuş gibi , bir çocuğun buynunu bükük izlediği gbi mağazaların dışından yürüyüp geçiyordum..
ALLAH BİZİM DUALARIMIZA CEVAP VERMEK İÇİN BEKLİYOR ÇEKİNMEYİN DUA EDİP İSTEYİN !
ben açgözlülük yapmak istemediğimden olursa olur deyip akışına bırakmıştım. 1 yılımı öyle tükettim her ay belki bu ay olur diye bekledim , bilemedim benim RABBİM beni bekliyormuş.. RABBİME ne zaman elimi açıp dua ettim sevince boğdu.. şimdi tekrardaan mutluyum inşALLAH sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz..
ALLAH BİZİM DUALARIMIZA CEVAP VERMEK İÇİN BEKLİYOR ÇEKİNMEYİN DUA EDİP İSTEYİN !
ben açgözlülük yapmak istemediğimden olursa olur deyip akışına bırakmıştım. 1 yılımı öyle tükettim her ay belki bu ay olur diye bekledim , bilemedim benim RABBİM beni bekliyormuş.. RABBİME ne zaman elimi açıp dua ettim sevince boğdu.. şimdi tekrardaan mutluyum inşALLAH sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz..