Tüp bebekte siyah ipliksi lekelenme

Yasemin-66

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
41
16
8
30
Mrb arkadaşlar yardım edin lütfenn. Tüp bebek transfer oldum ve 5 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı da duyuldu çok şükür . Ama bugün siyah ipliksi biyeş geldi. Başınıza böyle bişey geldi mi hiç? Lütfen yardımcı olunn. Bu arada croniel jel kullanıyorum ondan da olabilir mi acaba

Olabilir cnm Panik yapma. İçinin rahat etmesi için. Yarın Ultrasona gir doktoruna haber ver.
5 haftalık nasıl kalp atışı duydunuz vajinal muayene mi oldu karnından mi bakti

Olabilir cnm Panik yapma. İçinin rahat etmesi için. Yarın Ultrasona gir doktoruna haber ver.
5 haftalık nasıl kalp atışı duydunuz vajinal muayene mi oldu karnından mi bakti
Yaşadığım yer hastaneye 1 buçuk 2 saat uzaklıkta tabi bulantılarla o yol 3 4 saati buluyor doktorumla görüştüm kanaman yoksa korkulacak bişey yok dedi ama yinede de endişeleniyor insan

Kalp atışında da normalde 7. haftaya dolanıyor ama ultrasonda 5 haftalık çıktı. Evet vajinal ultrasonla muayene oldum

Anladım. Geçmiş olsun. Korkma doktorun dediği gibi, bence uzan dinlen sadece

Merak etme o bende 10-11hafta oldu neredeyse kahverengi lekeler olarak arttı hatta bir gün kese etrafında kanama da oldu böyle şeyler yaşanabiliyor , hemen stres yapmamak lazımmış çok şükür şuan yok .

Ben transferden beri estrofem ve crinone jel kullanıyordum bebeğin kalp atışı duyulunca estrofemi bıraktırdı doktorum. Tekrar kontrolüm de 10 gün sonra bi an görünce acaba gitsem mi diye düşündüm

Hayır canım ilaç kullanmadım hatta aspirini kanama olunca bıraktırdı doktorum , estrofemi kalp atışını duyunca bıraktık bizde, kese büyürken oluyormuş o lekeler
Kesenin yanındaki Kanama alanlarıda kese büyümesinden olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…