Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Yumurta kalitesinde ya da rahime bir faydası olmadı mı acaba?Ben 3 seans rahime uygulatmıştım, hiç bir faydasını görmedim
Bir de 1 defada etkisi belli olmuyor mu? Ya da neden 3. kez uygulamaya kadar gittiniz?Ben 3 seans rahime uygulatmıştım, hiç bir faydasını görmedim
Hiçbir faydası olmadı. Ben rahime uygulatmıştım. 0.1 mm bile kalınlaşmadı.Merhaba. Yumurta kalitesinde ya da rahime bir faydası olmadı mı acaba?
Ben de vazgeçtim. Yaptırmaktan.Hiçbir faydası olmadı. Ben rahime uygulatmıştım. 0.1 mm bile kalınlaşmadı.
Hayırlısı olsun.Ben de vazgeçtim. Yaptırmaktan.
Aynen. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi takdiri ilahi. Yumurtalıklara prp yaptırmayı düşünüyorsanız onun yerine takviye gıda daha mantıklı.oyle diye diye geçti seneler :))) Amin hepimiz için hayırlısı olsun. Ama mantığıma yatmayan bir şeyi de göz göre göre yaptıramazdım.
Doktorun verdiği, gonamax, biosteron, omepaQ10 alıyorum. sigarayı azaltmam lazım ama günde 10 taneye yakın içiyorum. Bunun yanında takviye alabileceğim bitkisel kürdür, vitamindir, baldır, arı sütüdür var mı önerebileceğiniz şeyler acaba?Aynen. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi takdiri ilahi. Yumurtalıklara prp yaptırmayı düşünüyorsanız onun yerine takviye gıda daha mantıklı.
Bence bırakın Bülent hocanın verdiklerini. Herkese aynı şeyi yazıyor. Ben impryl den hiç bir fayda görmedim. Ki 6 ay kullandım impryl. Gonamax ın muadilidir kendisi. Taze arı sütü 4 ay kullandım ondan da bir fayda görmedim. Astalife kullanın omega 3 ve astaksantin içeriyor. Geçen yumurta toplama da onu kullandım faydasını gördüm. Prowomen da kullanın. İçeriği çok iyi. Sigarayı muhakkak kullanın sağlıklı beslenin.Doktorun verdiği, gonamax, biosteron, omepaQ10 alıyorum. sigarayı azaltmam lazım ama günde 10 taneye yakın içiyorum. Bunun yanında takviye alabileceğim bitkisel kürdür, vitamindir, baldır, arı sütüdür var mı önerebileceğiniz şeyler acaba?
Sigarayı muhakkak bırakın, kullanmayın demek istemiştim aslında.Bence bırakın Bülent hocanın verdiklerini. Herkese aynı şeyi yazıyor. Ben impryl den hiç bir fayda görmedim. Ki 6 ay kullandım impryl. Gonamax ın muadilidir kendisi. Taze arı sütü 4 ay kullandım ondan da bir fayda görmedim. Astalife kullanın omega 3 ve astaksantin içeriyor. Geçen yumurta toplama da onu kullandım faydasını gördüm. Prowomen da kullanın. İçeriği çok iyi. Sigarayı muhakkak kullanın sağlıklı beslenin.
Sigarayı bırakalı neredeyse 3 ay olacak. Doktorun verdiği takviyelerden sonra hormon tahlili yaptırcaktım. Fakat hafta sonuna denk geldi. Hormon tahililleri pahalı olduğu için devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. 3 ay kullandım gonamax. biosteron ve omepaQ10 ' nin hormonlarım üzerinde etkisini merak ediyorum.Sigarayı muhakkak bırakın, kullanmayın demek istemiştim aslında.
Bilmiyorum.Ne biliyorsunuz faydası olmayacağına mantıkla olcak iş değil bu sans.
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Bu ay bnm de rahime uygulanacak sürec nasil ilerledi biraz anlatirmisin?Hiçbir faydası olmadı. Ben rahime uygulatmıştım. 0.1 mm bile kalınlaşmadı.