Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte pozitif sonuç alanlar ?
- Konu Sahibi Berivan90
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Eşimden kaynaklanıyodu pozitif çıktı sonuçNe sıkıntınız vardı. Umarim pozitif olur sonucunuz
- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
Progestan iğneyi 3 ay kullandımTüp bebek tedavısı oldum ilaçları kullanmaya devam ediyorum progestan igne esrofem escoper ve prowomen deneyimi olan var mı ne kadar daha kullanıcam ve bu ilaçları kullanan var mı
Estrofemi kalp atışını duyduktan sonra bıraktım
Şuan progestan fitil aspirin ve oksapar kullanıyorum sadece 35 haftalik
Diğerlerini kullanmadım bilmiyorum
Sadece farklı olarak prowomen vitamin bar bendedeProgestan iğneyi 3 ay kullandım
Merhaba arkadaşlar ben oncelıkle sıze basımdan geçenleri anlatmak istiyorum belkı bı faydam olur İnşallah Allhım hepınızın kucagını boş bırakmaz bız esımle 1.5 yıllık evlıyız 1 yıl cocugumuz olmadı doktora gıttık bnden bırsey yoktu demırım eksıktı ılac verdı bırde hamıle kalma ılacı varmıs ondan verdı sonra esım gıttı doktora esımde sprem azlıgı cıktı bunu duyunca cok üzüldük agladık ve doktorumuz tüp bebek olcak başka sansınız yok dedı eve bız hemen hastanede baslayalım dedık ve basladık sonra eve geldık adet gunumu bekledık adetin 3 gunu başladık iğnelere bu iğneler 10 gün surdu ve son üç günde günde ıkı iğne aldım ve yumurta toplama zamanı geldı ben cok korkuyrdum ama bayıltıp aldıkları ıcın hıssetmedım bıle uyandıgımda hersey olmustu ve ılac verdıler vajınal ıcın fıtıl gunde üç defa bırde başka bı vıtamın verdiler eve geldım bı saat felan dınlendım hıc bı agrım yoktu 5 . Gun transferım gerçekledi 1 hıc acıcız agrısız bı işlem 1 saat hastanede dınlendım eve geldım bır saatde evde ılaclarımı alıp dınlendım hemen ayağa kaltım sadece dıkkt ertım ağır hareket ettım ve dıkatlı oldm sureklı yatmadım sadece gunduz bır saat yattım ve hep olumlu dusundum ve 12 gun gectı boyle sonra kan vermeye gıttım pozitif cıktı hamıleydım ve sonra 1 gun bekledık yıne gıttık ıkı katına cıkmıstı ve buda benım hıkayem İnşallah faydan olur sıze olumlu düşünün olumlu olsun ve aklınızdn cıkarın Allhım ısterse zaten olur sakın olun doktorunuz bırsey demedıyse cokta yatmayın rahıme kan gıtmezmıs Allhım inşallh herkese yaşatır bu duyguyu bende dualarınızın bekliyorum İnşallh saglıklıca bebegımı kucagıma alırım
saglikla kucagina al insallah canm bendw transfer oldum 1 kasimda test gunu bekliyorum dua edin bana lutfenMerhaba arkadaşlar ben oncelıkle sıze basımdan geçenleri anlatmak istiyorum belkı bı faydam olur İnşallah Allhım hepınızın kucagını boş bırakmaz bız esımle 1.5 yıllık evlıyız 1 yıl cocugumuz olmadı doktora gıttık bnden bırsey yoktu demırım eksıktı ılac verdı bırde hamıle kalma ılacı varmıs ondan verdı sonra esım gıttı doktora esımde sprem azlıgı cıktı bunu duyunca cok üzüldük agladık ve doktorumuz tüp bebek olcak başka sansınız yok dedı eve bız hemen hastanede baslayalım dedık ve basladık sonra eve geldık adet gunumu bekledık adetin 3 gunu başladık iğnelere bu iğneler 10 gün surdu ve son üç günde günde ıkı iğne aldım ve yumurta toplama zamanı geldı ben cok korkuyrdum ama bayıltıp aldıkları ıcın hıssetmedım bıle uyandıgımda hersey olmustu ve ılac verdıler vajınal ıcın fıtıl gunde üç defa bırde başka bı vıtamın verdiler eve geldım bı saat felan dınlendım hıc bı agrım yoktu 5 . Gun transferım gerçekledi 1 hıc acıcız agrısız bı işlem 1 saat hastanede dınlendım eve geldım bır saatde evde ılaclarımı alıp dınlendım hemen ayağa kaltım sadece dıkkt ertım ağır hareket ettım ve dıkatlı oldm sureklı yatmadım sadece gunduz bır saat yattım ve hep olumlu dusundum ve 12 gun gectı boyle sonra kan vermeye gıttım pozitif cıktı hamıleydım ve sonra 1 gun bekledık yıne gıttık ıkı katına cıkmıstı ve buda benım hıkayem İnşallah faydan olur sıze olumlu düşünün olumlu olsun ve aklınızdn cıkarın Allhım ısterse zaten olur sakın olun doktorunuz bırsey demedıyse cokta yatmayın rahıme kan gıtmezmıs Allhım inşallh herkese yaşatır bu duyguyu bende dualarınızın bekliyorum İnşallh saglıklıca bebegımı kucagıma alırım
Benim de ikinci denememde tuttu rabbım saglıkla almayı nasip edsin Kaç haftalık bide ne ilaç kullanıyosunuzMerhaba arkadaşlar ben oncelıkle sıze basımdan geçenleri anlatmak istiyorum belkı bı faydam olur İnşallah Allhım hepınızın kucagını boş bırakmaz bız esımle 1.5 yıllık evlıyız 1 yıl cocugumuz olmadı doktora gıttık bnden bırsey yoktu demırım eksıktı ılac verdı bırde hamıle kalma ılacı varmıs ondan verdı sonra esım gıttı doktora esımde sprem azlıgı cıktı bunu duyunca cok üzüldük agladık ve doktorumuz tüp bebek olcak başka sansınız yok dedı eve bız hemen hastanede baslayalım dedık ve basladık sonra eve geldık adet gunumu bekledık adetin 3 gunu başladık iğnelere bu iğneler 10 gün surdu ve son üç günde günde ıkı iğne aldım ve yumurta toplama zamanı geldı ben cok korkuyrdum ama bayıltıp aldıkları ıcın hıssetmedım bıle uyandıgımda hersey olmustu ve ılac verdıler vajınal ıcın fıtıl gunde üç defa bırde başka bı vıtamın verdiler eve geldım bı saat felan dınlendım hıc bı agrım yoktu 5 . Gun transferım gerçekledi 1 hıc acıcız agrısız bı işlem 1 saat hastanede dınlendım eve geldım bır saatde evde ılaclarımı alıp dınlendım hemen ayağa kaltım sadece dıkkt ertım ağır hareket ettım ve dıkatlı oldm sureklı yatmadım sadece gunduz bır saat yattım ve hep olumlu dusundum ve 12 gun gectı boyle sonra kan vermeye gıttım pozitif cıktı hamıleydım ve sonra 1 gun bekledık yıne gıttık ıkı katına cıkmıstı ve buda benım hıkayem İnşallah faydan olur sıze olumlu düşünün olumlu olsun ve aklınızdn cıkarın Allhım ısterse zaten olur sakın olun doktorunuz bırsey demedıyse cokta yatmayın rahıme kan gıtmezmıs Allhım inşallh herkese yaşatır bu duyguyu bende dualarınızın bekliyorum İnşallh saglıklıca bebegımı kucagıma alırım
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Ilk 3 ay daha devam pozitif olmasi halindeTüp bebek tedavısı oldum ilaçları kullanmaya devam ediyorum progestan igne esrofem escoper ve prowomen deneyimi olan var mı ne kadar daha kullanıcam ve bu ilaçları kullanan var mı
Ben transfer sonrasından 15 dk sonra hem normal hemde aferdesin büyük abdestte çıktık çok ikınmadan herkesin yattığını yerinden kalkmadıgını duydum çok korkmuştum tutmaz diye ama ümidini kaybetmedim ve tüp olan herkese sordum öle motive oldum 10 gün sonra test yaptırdıgımda sonuç pozitifti sıkma canını kendine dikkat fazlada yorulmaMerhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Sonucu pozitiftir inşallahsaglikla kucagina al insallah canm bendw transfer oldum 1 kasimda test gunu bekliyorum dua edin bana lutfen
Selam ben de geçen ay transferi yaptırdım. Şu an kan değerlerinde pozitif. Çarşamba günü keseye bakmaya gideceğim. Ben de estrofem crinone previt ve coraspin kullanıyorum. Bunlara bur sure daha devam. Önceden kalan ilâçlarım var ancak. Belki lazım olan olabilir. Progestan, merionel, gonal f, cetrotite vs. bir sürü var daha elimde kalan. Buzdolabında bekliyor öylece
Merhaba benimde bugün 10.günün bthcg 2 cıktı.sizin sonuc ne oldu acaba?yükseltimi?Merhaba arkadaşlar benim transferinin 10cu günü dayanamadım test yaptım beta hgc sonuç 0.100 çıktı 2gun sonra tekrar yaptiricam böyle bişey başına gelen varmı ilk denemem yumurtamin kalitesi çok yüksekti lütfen yardımcı olur musunuz
Oksapar bende kullanıyorum canım tabı ben suan sonuc beklıyorum ama cok yakıyor ınsallah bıter dıye dusunuyodum ama herhalde sonuc pozıtıf olursa 3 ay devamProgestan iğneyi 3 ay kullandım
Yok malesef olmadıMerhaba benimde bugün 10.günün bthcg 2 cıktı.sizin sonuc ne oldu acaba?yükseltimi?
Belirtileri nelerdi sizdeBenim de ikinci denememde tuttu rabbım saglıkla almayı nasip edsin Kaç haftalık bide ne ilaç kullanıyosunuz