Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende de miyom var ve tüp bebek için görüşmeye gittiğimde doktor muayene etti ve rahime baskı yaptığı için alınması gerek dedi,ancak yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirirken ameliyatı olabilecegimi söyledi yani transferden önce. Miyomun yerine göre, ne tarafa büyüdüğüne göre karar veriliyormuş bunaTup bebekte miyom varken transferi yapilan var mi??Yardimci olur musunuz kizlar???
Peki miyom kac cm di?birde ameliyattan ne kadar sonra transfer olacak?Zaman kaybetmek kötü o arada isteCanım bende de miyom var ve tüp bebek için görüşmeye gittiğimde doktor muayene etti ve rahime baskı yaptığı için alınması gerek dedi,ancak yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirirken ameliyatı olabilecegimi söyledi yani transferden önce. Miyomun yerine göre, ne tarafa büyüdüğüne göre karar veriliyormuş buna
Sizinki muhtemelen rahmin dışına doğru büyüyen cinsti ...o zaman sıkıntı olmuyor sanırım. Sizin birden fazla miydi miyomlar?Benimde miyomlarım vardı. İlk görüşmeye gittiğimizde doktorum miyomun bulunduğu yer önemli, sendekiler sorun değil demişti. Hatta tedaviye benimle devam etmezsen ve başka bir doktor alalım miyomları derse aldırma bile dedi.
Masallah ne guzel benimde 5 cm miyom var doktor tedavi sırasında alınması gerek derse hem maliyet hemde beklemek gerekiyor transfer icinEvet 3 taneydi, bir sıkıntı olmadı çok şükür
Sagolun teşekkür ederimUmarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız, dizi çok iyi anlıyorum. Bir an önce olsun istiyorsunuz. Rabbim kolaylık versin.
5.5 cm benimki. Çok bekleyecekmisim gibi konuşmadı doktor,bilmiyorum ben de bakalım nasıl ilerleyecek benim içinPeki miyom kac cm di?birde ameliyattan ne kadar sonra transfer olacak?Zaman kaybetmek kötü o arada iste
Benimkide o kadar...anladim hakkinizda en iyisi en güzeli neyse o olsun, mutlu haberleriniz olur insallah5.5 cm benimki. Çok bekleyecekmisim gibi konuşmadı doktor,bilmiyorum ben de bakalım nasıl ilerleyecek benim için
Doktorlar aldırma mi dedi?genelde hemen aldırın diyorlar hayretBende aynı sizin durumdayım miyom var iç kısımda alınması gerek ama bir cok doktor aldırma dedi tüp bebek doktoru alınması gerektiğini söyledi bende tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum kafam çok karışık
Eşimde sperm hareket azlığı olduğu için öncelik sebep bu diyorlarDoktorlar aldırma mi dedi?genelde hemen aldırın diyorlar hayret