- 9 Ağustos 2024
- 21
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi umut her zaman
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz tüp bebek aşamasında meme ultrasonu çekenler sizden de istendi mi nerde cektirdiniz bilgi verebilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden istedi ki doktorunuz ?Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz tüp bebek aşamasında meme ultrasonu çekenler sizden de istendi mi nerde cektirdiniz bilgi verebilir misiniz
Merhaba benden hiç böyle bir şey istenmedi ilginç.Bilmiyorum ki normalde istenmiyor mu herkesten ben öyle sanıyorum
Çektirin tüp bebek geçmişiniz varsa , ilaçlar memede kist yapıyor çünküMerhaba lütfen yardımcı olur musunuz tüp bebek aşamasında meme ultrasonu çekenler sizden de istendi mi nerde cektirdiniz bilgi verebilir misiniz
Bende yapdırxam sonomed Nahid hoca önerildilerMerhaba lütfen yardımcı olur musunuz tüp bebek aşamasında meme ultrasonu çekenler sizden de istendi mi nerde cektirdiniz bilgi verebilir misiniz
İlk defa olacak tüp bebek ve ilaç kullanmadim daha dosyada oda olması gerekiyormuş denildi banaÇektirin tüp bebek geçmişiniz varsa , ilaçlar memede kist yapıyor çünkü
Çamsakurada görüyorum tedaviyi ve orda istediler dosyada olması gerekiyormuş heyet raporu aşamasında genel cerrah tarafından isteniyormuşMerhaba benden hiç böyle bir şey istenmedi ilginç.
Evet bende bulamadım baktım çektiren olmamışİlk kez okuyorum aylardır burda tüp bebek konuları gördüm okudum meme alakalı ilk oldu bu post
Bende cektırmedımEvet bende bulamadım baktım çektiren olmamış
Siz hangi aşamadasınızBende cektırmedım
17. Haftamızdayız . Pozitif sonuçlandı ilk denemeemiz çok şükürSiz hangi aşamadasınız
Çok güzel maşallah şu an umut oldunuz bana Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin17. Haftamızdayız . Pozitif sonuçlandı ilk denemeemiz çok şükür
Konya Novafertil tüp bebek merkeziÇok güzel maşallah şu an umut oldunuz bana Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhangi hastane sizin
Nolur nolmaz ,belki kist vb.. varsa olma ihtimaline karşı ,ona göre tedavi planlanır ,çünkü hormonlar etkiler memeyiİlk defa olacak tüp bebek ve ilaç kullanmadim daha dosyada oda olması gerekiyormuş denildi bana