Cok saol canim dayanamadim bir yudum aldim ama icmiyim cok kotuyum ya mideme kramplar giriyor nefes alamiyorum doktora doktor hani konusup birsey soramadimki bari mide koruyucu yazsalardi.Ben maden suyu bağımlısı olarak içmedim. Doktor yasak dedi. Aşırı şişkinlikten gazdan kıvrandım ama içmedim.
Cok saol canim nette icilebilir hatta faydali demis neyse icmiyim ne yapayimBen transferden sonra içmiştim ama pozitif sonuç alınca gittiğimde doktor beslenme önerilerini anlattı maden suyu içme dedi hatta çok şaşırmıştım
Bu arada canim cok sevindim sag salim kucagina al insallah hayirlisiylaBen transferden sonra içmiştim ama pozitif sonuç alınca gittiğimde doktor beslenme önerilerini anlattı maden suyu içme dedi hatta çok şaşırmıştım
Ben içmistim. Kivi asırı yemiştim bıde 3 4 tane hergun. Ozellıkle kahvaltı ve sonrası. Kabız olma demıslerdı. Ama maden suyunu 1 tane içmiştim. Sen yıne içme ne olur ne olmaz pozitif olunca hele içtim yanı. Kola vs normalde de kullanmam ama sade maden suyu içtim canım. Hayırlısı olsun. Dıkkat et kendine. Bu arada 2. Denemede oldu. Tutacagı varsa tutuyo inan bunaMerhaba herkese ben persembe transfer oldum fakat ilaclar midemi mahvetti maden suyu icsem midem rahatlar doktor gazli icecekler yasak dedi ama maden suyu o kategoriye girermi acaba
Canim benim midem kacgundur cok fena normaldede boyle oldugumda maden suyu rahatlatiyordu bugun gozumu kararttim aldim ama burda yasak demisler acaba bir tane icsem birsye olurmu boylede surekli kivraniyorumBen içmistim. Kivi asırı yemiştim bıde 3 4 tane hergun. Ozellıkle kahvaltı ve sonrası. Kabız olma demıslerdı. Ama maden suyunu 1 tane içmiştim. Sen yıne içme ne olur ne olmaz pozitif olunca hele içtim yanı. Kola vs normalde de kullanmam ama sade maden suyu içtim canım. Hayırlısı olsun. Dıkkat et kendine. Bu arada 2. Denemede oldu. Tutacagı varsa tutuyo inan buna
Yeşil elma ye. Süper rahatlatıyo eksi yesıl elma. Bak benım oglan 4 aylık olduCanim benim midem kacgundur cok fena normaldede boyle oldugumda maden suyu rahatlatiyordu bugun gozumu kararttim aldim ama burda yasak demisler acaba bir tane icsem birsye olurmu boylede surekli kivraniyorum
Canim bazi arkadaslara doktor icmeyin demis ben dayanamadim ama yarim sise ictim geceden beri cok kotuyum cok degil az rahatlatti doktorda il disinda gorusemiyorum yoksa mode ilaci falan isterdimBana da sadece Kabiz olmamam gerektigini soylediler ancak maden suyu hakkinda hic uyarmadilar. Maden suyunun ne gibi bir sakincasi varmis ki? Gebelikte iki tane yi gecme odem yapabilir demislerdi sadece.
Masallah ogluna canim darisi bize insallahYeşil elma ye. Süper rahatlatıyo eksi yesıl elma. Bak benım oglan 4 aylık oldu
Ben doktora sordum yeme içme diyeceğimiz hemen hemen hiçbir şey yok, her şeyi kararında ye iç dedi. Kahve ve çayı sordum ben de burda onları da içmeyin yazdıklarını görünce merak ettim, hiçbir dayanağı yok dedi bana. O yüzden ihtiyaç duyduğunda soda iç bence hiç bi şeycik olmaz. Bi tek şarküteri yememeye çalış bir de tatlandırıcı kullanma alkol falan zaten yasak dedi. Şarküteri de parazit yapabilirmiş o yüzden pek yenmeyecekmiş. Özetle mideni ve bağırsaklarını küstürme her şeyi ye iç dedi doktorumCanim bazi arkadaslara doktor icmeyin demis ben dayanamadim ama yarim sise ictim geceden beri cok kotuyum cok degil az rahatlatti doktorda il disinda gorusemiyorum yoksa mode ilaci falan isterdim
Canim banada gazli yiyecekler ve aci dediler ve dogru bence ama maden suyu kola gibi degildir diye dusundum ama burdaki arkadaslara doktor icme demisBen doktora sordum yeme içme diyeceğimiz hemen hemen hiçbir şey yok, her şeyi kararında ye iç dedi. Kahve ve çayı sordum ben de burda onları da içmeyin yazdıklarını görünce merak ettim, hiçbir dayanağı yok dedi bana. O yüzden ihtiyaç duyduğunda soda iç bence hiç bi şeycik olmaz. Bi tek şarküteri yememeye çalış bir de tatlandırıcı kullanma alkol falan zaten yasak dedi. Şarküteri de parazit yapabilirmiş o yüzden pek yenmeyecekmiş. Özetle mideni ve bağırsaklarını küstürme her şeyi ye iç dedi doktorum
Merhaba kızlar benim iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuu..Bana da sadece Kabiz olmamam gerektigini soylediler ancak maden suyu hakkinda hic uyarmadilar. Maden suyunun ne gibi bir sakincasi varmis ki? Gebelikte iki tane yi gecme odem yapabilir demislerdi sadece.