• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebekte ikiz gebelikte kalp atışını ne zaman öğrendiniz

ekonomist27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
25
16
88
36
Ben 7 mayısta tüp bebek transferi oldum pozitif sonuç aldım geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimiz de kalp atışı duyulmadı ve kese yeteri kadar büyümemiş dedi doktor kanaman olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu süreçte kanamam olmadı ben kürtaj olumsuz gebelik olduğunu düşündüm bugün gittiğim de iki embriyo görünüyor dedi kafam karma karışık yine kalp atışı duyulmadı başına böyle bir şey gelen oldu mu 😒

Ben 7 mayısta tüp bebek transferi oldum pozitif sonuç aldım geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimiz de kalp atışı duyulmadı ve kese yeteri kadar büyümemiş dedi doktor kanaman olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu süreçte kanamam olmadı ben kürtaj olumsuz gebelik olduğunu düşündüm bugün gittiğim de iki embriyo görünüyor dedi kafam karma karışık yine kalp atışı duyulmadı başına böyle bir şey gelen oldu mu 😒
Beninde aynı şekilde bebek göründü kalp atışı duyulmadı yarın tekrar gidicez bakalım

Malesef ben dün düşük yaptım kalan parçalar için kürtaj oldum siz nasılsınız inşallah kalp atışını duymuşsunuzdur

Back