Tüp bebekte histeroskopi Yaptıranlar

vuslatkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
7
1
1
25
Kızlar selam bugün doktor beni arayıp tanısal histeroskopi yapılacağını söyledi transfer yapıcam sanıyordum bu çıktı histerokopiden ne kadar sonra adet oldunuz transfer işlemden kaç adet sonra yapılır acılı bir işlemmi

Hic korkmayin, basit bir islem hele ki tanisal olani. Ben histereskopiyle rahimde perde rezeksiyonu yaptirmistim o bile cok kolaydi bir gun agrim oldu. Minik minik kanamalarim iki haftaya yakin devam etti ama dedigim gibi sizinki tanisal. Polip myom vs gorulmezse dokunulmaz bile.

Bu ay oldum bende polip alındı adetten sonra yapılıyor. Basit uyutuyorlar 3 4 gün lekelenme oluyor sadece ben adetime 5 gün varken oldum sonraki ay transfer yapılanilecekmiş.sizin sonraki adette transfer olabilir

Selam, bende 1 hafta önce oldum. Bende de bir sorun görmemişti, hem tanısal hemde doktorum rahime çizik atmanın tutunma olasılığını arttıracağını iletmişti. Yumurta toplamadan daha kolay bir operasyon oldu benim için. Sadece çizik atılsa bile bir haftadır az az ara kanamaların oluyor. Reglimin 17. Gününde oldum operasyonu. Bu hafta regl olucam ardından transfer tarihini belirleyeceğiz endişe edeceğin bir durum yok umarım sorunsuz geçer ... Sadece operasyon biraz pahalı. Yaklaşık 50 bin tuttu memorialde.

Bende bahçecide yaptırıyorum 65 bin istedi gereksiz pahalı üç dk işlem için ama olsunda artık neyse ne diyoruz işlemden kaç gün sonra normal adet oldunuz

Bende bahçecide yaptırıyorum 65 bin istedi gereksiz pahalı üç dk işlem için ama olsunda artık neyse ne diyoruz işlemden kaç gün sonra normal adet oldunuz
İşlemden 1 hafta sonra adet oldum. Ancak bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırdılar. Onu kullanınca regl in erken geliyor. Operasyondan bağımsız 5 gün erken regl olmuş oldum

İşlemden 1 hafta sonra adet oldum. Ancak bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırdılar. Onu kullanınca regl in erken geliyor. Operasyondan bağımsız 5 gün erken regl olmuş oldum
Doğum kontrol hapı mı o neden veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…