tüp bebekle hamile kalanlar ordamısınız ir yol gösterin bir cvp yazın yahuuuu :Saruboceq:
Merhaba benimde transferimin bugün 10.günü cumartesi test günüm sevtap hanımın dediği gibi dünden beri hafif hafif batmalar var kasıklarımda,birde karnım çok şişti İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür.
:84:bende aranıza yenı katıldım benımde 2.tüp bebek denemem bugun 8.gunum ama ne hamılelık adına nede adet adına hıc bır belırtım yok bugun dayanamayıp ıdrar testı yaptım ama malesef hıc bısey cıkmadı morelım tabıkı bozuldu cunku ılk denememde 8.gunumde kanamam baslamıstı ve ben o gun 2 defa ıdrar testı yaptım kanamam basladıgı anda belkı bı tanesı bozuktur dıye ıkısındede 2 çicgıyı cok net gordum bugunde o yuzden yaptım bundada bellı olur dıye ama cıkmadı
bu denemem dondurulmus emrıyoyla oldu
morelım cok bozuk benı anlayanlarla konusmaya ıhtıyacım var cevremde tek tup bebek yaptıran benım ve kımse anlamıyor ne cektıgımı sızlerde belırtılerınızı yazarmısınız
Merhaba benimde transferimin bugün 10.günü cumartesi test günüm sevtap hanımın dediği gibi dünden beri hafif hafif batmalar var kasıklarımda,birde karnım çok şişti ınşallah rabbim yüzümüzü güldürür.
Arkadaşım ben yeniyim aradan 8 yıl geçti bebeğini kucağına aldın mı ? Belirtim yok demiştiniz bende bugün 7.günüm ve 4.denemem merakla bekliyor.tesekkur ederım ama ınan bana hıc kolay degıl ılkınde olumsuz sonuc alınca ben ıkıncıde daha rahat olucamı dusunmustum ama bu daha streslı gecıyo ozellıkle son gunlerı bılmıyorum ıcım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?