Tüp bebekte hamilelik belirtileri nelerdir ne zaman başlar

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
sevgili kader ortaklarım bende sizler gibi tüp bebek yaptırdım şu anda transferimin 3. günündeyim meraklı bekleyişim devam ediyor.yanlız şunu öğrenmek istiyorum tüp bebekle hamile kalanlarda hamilelik belirtileri nelerdir ne zaman başlar neler yaşanır.

biz malum bir çok hormon takviyesiyle bu günlere geldik..hormonlarımızın bize oynadığı oyunların dışında kendimizi hamile sayacak yada olunca umutlanacağımız belirtiler neler hepimiz yaşadıklarımız ve belirtilerimiz gün gün paylaşalım özellikle hamile arkadaşlar bize yardım ederse çok seviniriz:enbuyukkk:

tüp bebekle hamile kalanlar ordamısınız ir yol gösterin bir cvp yazın yahuuuu :Saruboceq:

merhaba benim de 2 gün sonra olacak transferim dün toplandı yumoşlar inşallah hayırlısıyla tutunur bizlere bebişlerimiz...ben de merak ediyorum belirtiler ne zaman başlar acaba diye..seninki de hayırlı olsun canım bu arada..

canım belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor bende tüp bebek yöntemiyle anne olanlardanım benim şuanda 9 aylık bir oğlum var Allah olmayan isteyen herkese versin canı yürekten söylüyorum bunu çünkü neler çektiğimi bir ben bilirim birde Allah
benim belirtilerim 9 zuncu günde başladı yumurtalıklarımda hafif hafif bıçak batmaları gibi oluyordu birde burnum hassaslaştı birde komple yumurtalıklarım sancı oluyordu ben tüp bebek merkezine gidene kadarda test yapmadım orda eşimle öğrenmek istedi sonuç :) hamileydim umarım senin de öyle olur ve isteyen herkezin de

Merhaba benimde transferimin bugün 10.günü cumartesi test günüm sevtap hanımın dediği gibi dünden beri hafif hafif batmalar var kasıklarımda,birde karnım çok şişti ınşallah rabbim yüzümüzü güldürür.

ben martin 15. transferim oldu. ALLAHa sükür suan 6 haftalik hamileyim. transferin ikinci günü hafif pembe bir kan geldi iki üc damla. 4. günü idrar testinde iki saat sonra ikinci cizgiyi hafif görmüsdüm. 8 gün de kan testinde cikti. adet gecikmem ile birlikte karin agrilarim asiri basladi. Hassaslasyorsun fark edyorsun. ilk denememdi ALlah herkese nasip etsin. haftaya ins, kalp atisini da duyucaz. Dualarinizi beklyorum.

canım ne yaptın kan testinin sonuçları çıktı mı

:84:bende aranıza yenı katıldım benımde 2.tüp bebek denemem bugun 8.gunum ama ne hamılelık adına nede adet adına hıc bır belırtım yok bugun dayanamayıp ıdrar testı yaptım ama malesef hıc bısey cıkmadı morelım tabıkı bozuldu cunku ılk denememde 8.gunumde kanamam baslamıstı ve ben o gun 2 defa ıdrar testı yaptım kanamam basladıgı anda belkı bı tanesı bozuktur dıye ıkısındede 2 çicgıyı cok net gordum bugunde o yuzden yaptım bundada bellı olur dıye ama cıkmadı
bu denemem dondurulmus emrıyoyla oldu
morelım cok bozuk benı anlayanlarla konusmaya ıhtıyacım var cevremde tek tup bebek yaptıran benım ve kımse anlamıyor ne cektıgımı sızlerde belırtılerınızı yazarmısınız

Tatlm bak bu topiği açan merve arkadaşımız bebişini kucağına aldı onunda belirtileri olmamıştı stres yapma lütfen gününü bekle test yaptır bool şans

tesekkur ederım ama ınan bana hıc kolay degıl ılkınde olumsuz sonuc alınca ben ıkıncıde daha rahat olucamı dusunmustum ama bu daha streslı gecıyo ozellıkle son gunlerı bılmıyorum ıcım sıkılıyo

slm inşallah güzel haberler alırsın benimde 4 günüm ama ve ilk denemem inşallah tutar allahım herkese nasip etsin cok zor arkadaşlar

Mrb benim 2.denemem bugün transferimin 9. Günü cuma test günüm Hayırlısı Allah bebek isteyenlerin edepsizce nasip etsin inş

Merhaba kizlar bende uzun zamandir bekliyordum cocuk sahibi olmayi bir kere hamile kaldim8. Hafta bebegimin kalbi durdu. Tup bebek yaptik ve 7 gun once transfer yapildi. Surekli tutunma belirtisi varmidir diye burayi takip ediyordum ama herkesin cok farkli surecleri oluyormus onu anladim. Ben liste tuttumPzt1.gun hic bir belirti yok
Sali2.gun alt karin bolgemde hafif batmalar disinda bir belirti yok
Crs3.gun sol kasigim agriyordu
Prs4.gun hic bir belirti yok
Cuma5.gun dizlerim agriyor karnim agriyor ve belim huzursuz
Cmts6.gun hic belirti yok
7.gun test yaptim pozitif. Insallah surecim hayirlisiyla tamamlanir ve saglikla kucagima alirim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Arkadaşım ben yeniyim aradan 8 yıl geçti bebeğini kucağına aldın mı ? Belirtim yok demiştiniz bende bugün 7.günüm ve 4.denemem merakla bekliyor.

Bende sizin gibi düşün bende 2 embryo transferi edildi bugün kan vermeye gidiyorum ve yaşadıklarımı bende anlatacağım hiç bir belirti hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…