Tüp bebekte gebelik hesaplama

akakak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
79
16
8
27
Merhabalar tüp bebekle hamileyim 7 Haziranda transfer oldu bugün ayın 07 temmuz kaç haftalık hamileyim nasıl hesaplanıyor bilen var mı?

Merhabalar tüp bebekle hamileyim 7 Haziranda transfer oldu bugün ayın 07 temmuz kaç haftalık hamileyim nasıl hesaplanıyor bilen var mı?
Doktor birşey demedi mi canım. Ultrasonda keseyi bebeği yolk kesesini gördünüz mü ?

Benim doktorum adet tarihimi baz aldı. Transferden sonra 12 gün pozitif sonuç alırsak bebek tam 4 haftalık oluyor bilginiz olsun 🤗

Benim adet tarihim 22 haziran 8 temmuz transfer günüm 5. Günü embriyosu. Doktor transfer günü baz aldı. Ultrasonda 6 hafta 1 günlük gözüküyordu. Bi hafta sonra kontrole çağırdı. Kese var bebek var 3 ml. Kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Kafam karıştı. Haftasına göre normalmiş.

Benim adet tarihim 22 haziran 8 temmuz transfer günüm 5. Günü embriyosu. Doktor transfer günü baz aldı. Ultrasonda 6 hafta 1 günlük gözüküyordu. Bi hafta sonra kontrole çağırdı. Kese var bebek var 3 ml. Kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Kafam karıştı. Haftasına göre normalmiş.
Bazı doktorlar transfer gününü bazıları adet tarihini baz alıyor canım araştırdım için rahat olsun. Haftasına göre normalse sende rahat ol lütfen ☺️

kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_1896.webp
    IMG_1896.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 152
Dün doktora gittim. Bebeğimde büyüme yoktu.3.8 ml. Hala 6. 1 haftalık gözüküyordu. Kalp atışı da yoktu. Doktor bi kaç gün sonra kontrole çağırdı. Kalp atımı büyüme yoksa tedaviyi sonlandıracağını söyledi. Bi kaç güne bi şey değişir mi

Dün doktora gittim. Bebeğimde büyüme yoktu.3.8 ml. Hala 6. 1 haftalık gözüküyordu. Kalp atışı da yoktu. Doktor bi kaç gün sonra kontrole çağırdı. Kalp atımı büyüme yoksa tedaviyi sonlandıracağını söyledi. Bi kaç güne bi şey değişir mi
Tam bilmiyorum canım ama çok dua et inşallah hayırlı haberler alırsın ❤️

kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı
Canım kese daha oval oluyor ama bilemedim yanlış bişey söylemiyim. Gittin mi doktora ne dedi hayırlı haber almışsındır inşallah 🌼

kızlarrrrr merhaba

İki gün önce kontrole gittim. Kesenin şeklinin düzeleceğini söyledi doktor. Hatta biraz değişmiş bile su damlası gibi görünüyor 😄

Kalp atışını duymadık ama ekranı çok yakınlaştırınca küçük bi şeyin kıpırdadığını gördük 🥹 yarın sabah kontrole gideceğiz tekrar, sizler neler yapıyorsunuz?

Nasıl gidiyor? Kalp atışını duyan vs var mı 🩷

kızlarrrrr merhaba

İki gün önce kontrole gittim. Kesenin şeklinin düzeleceğini söyledi doktor. Hatta biraz değişmiş bile su damlası gibi görünüyor 😄

Kalp atışını duymadık ama ekranı çok yakınlaştırınca küçük bi şeyin kıpırdadığını gördük 🥹 yarın sabah kontrole gideceğiz tekrar, sizler neler yapıyorsunuz?

Ayyy güzelim benim çok sevindim inanki Allah biliyor maşallah size. Biz duyduk kalbinin sesini dünyanın en güzel sesi♥️

kızlarrrrr merhaba

Canım merhaba nasılsın nasılsın gidiyor seni merak ettim bidaha konusmadik sanirim

Back
X