Teşekkür ederim bilgiler için bizde şu an rahim dinlendirme sürecindeyiz taze transfer olmayacakmış bir de benden de 18 yumurta toplanmıştı sadece 2 embriyo elde edildi biri 4bb biri 4cc kalite bu biraz canımı sıktı ama hayırlısı inşallah siz de umarım hamilelik haberini alırsınız test gününüz ne zamanMerhaba.Ben de ilk denemedeyim.2 yıldır istiyorduk.bir sürü ilaçtan sonra Tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik.öyle olunca direkt tüp bebeğe başladık. cumartes günü yumurta toplama yapıldı.toplam 13 tane toplandı 11 i iyi durumda dediler.sonra 8i döllendi dediler.3.gün 6sı 8hücreli ve iyi,diğer ikisi 2 hücreli kalmış gelişim yok.o gün transfere gitmiştim zaten.En iyi kalitedeki transfer edildi.geriye kalan 5 tanenin de 3ü 5.güne ulaştı ve donduruldu.ikisi bugün de gözlemlenecek.
3.gün transferi için aslında sorguladım,belki de 5.güne gidemeyecek embriyoyu transfer edeceksiniz dedim.onlar da “biz ne kadar rahim ortamına çok çok yakın ortam hazırlasak da çok iyi kalitedeki 3.gün embriyosu belki laboratuvar ortamında ilerleyemeyecek ama asıl yerinde ,rahimde, şansı daha çoktur.O ihtimali göz ardı etmeyelim.” Dediler.Aslında bir yandan mantıklı geldi,bir yandan mantıksız ama denedik..Yaptık gitti.Olmazsa bir sonraki 5.gün embriyosu olarak donduruldu zaten.Ama Süreç çok güzeldi transfer çok kolay,hiç gözün korkmasın.Şimdi zamanın geçmesini bekliyorum.Beklemek zor olan:)Hakkımızda hayırlısı olsun,sağlıklı bebişlerimizin güzel haberlerini alalım inşallah
Umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..14 gün sonra dedi.19 kasımda gidicem kan vermeye.Dayanabilirsem o güne kadar tabiiTeşekkür ederim bilgiler için bizde şu an rahim dinlendirme sürecindeyiz taze transfer olmayacakmış bir de benden de 18 yumurta toplanmıştı sadece 2 embriyo elde edildi biri 4bb biri 4cc kalite bu biraz canımı sıktı ama hayırlısı inşallah siz de umarım hamilelik haberini alırsınız test gününüz ne zaman
Son beş gün teste yaptınızmıUmarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..14 gün sonra dedi.19 kasımda gidicem kan vermeye.Dayanabilirsem o güne kadar tabii
Dün sabah yaptım normal testte bi şey çıkmadı,erken gebelikte çok zor görünen bi şey çıktı ama kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi anlayamadım.Sinirlendim attım gitti.Daha da test yok evde..Alırım belki bugün ama ümitsizliğe kapıldım iyice..Sizde durumlar nasılSon beş gün teste yaptınızmı
Benim de 28 kasım transfer günümUmarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..14 gün sonra dedi.19 kasımda gidicem kan vermeye.Dayanabilirsem o güne kadar tabii
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah.Transferden hiç korkma,çok rahat geçiyor..:)Benim öyleydi yani umarım güzel bi şekilde atlatırsınBenim de 28 kasım transfer günüm
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah.Transferden hiç korkma,çok rahat geçiyor..:)Benim öyleydi yani umarım güzel bi şekilde atlatırsınBenim de olmadı sanırım,tekrar deneyeceğiz gibi..Test yaptım yine bi şey çıkmadı.Salı günü kan günü ama olsa çıkardı heral
Sağ olun inşallah hakkımızda hayırlısı olur benim ilk deneme o yüzden bilemiyorum ama moral bozmayın hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah tabiki zor bir durum ama her zaman hayırlısını istememiz gerekiyor tutmasını çok isteriz öyle dua ederiz tutar sağlıklı olmaz tutar düşük yaparız o yüzden sadece hayırlısını isteyelim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruzHayırlısıyla kavuşursun inşallah.Transferden hiç korkma,çok rahat geçiyor..:)Benim öyleydi yani umarım güzel bi şekilde atlatırsınBenim de olmadı sanırım,tekrar deneyeceğiz gibi..Test yaptım yine bi şey çıkmadı.Salı günü kan günü ama olsa çıkardı heralde