Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah artar 1 kere dıs gebelikte geçirdim2. ve 3. Olcum arasinda %60 a yakin bir oran var. Zaten %60 yeterli deniyor ama sizinki sinirda gibi. Takip edin umarim duzgunce artar 2 gun sonra. Verdiginiz saatler de onemli. Ayni saatlerde mi verdiniz?
Merhaba hcg değerleşrniz nasıldı? Benimde istenilen düzeyde değil artışlarım. 2 gün arayla 337 535 789 1049Benim %60 ı görmediğim gün olmuştu. Umudumu kaybettim, 3 doktor kimyasal, yada dış gebelik, sağlıklı gebelik değil dediler. Şu an 19 haftalık olduk. Yani gereksiz umut vermek istemem size ama böyle şeyler de yaşanabiliyor. Sizin sınırda bile olsa en azından artmış. Bence bu iyi haberRabbim kucağınızı boş bırakmasın
Sizin tüp bebek mi benim de az artti ya korkuyorum ilki 172 bir gün arayla 294Merhaba hcg değerleşrniz nasıldı? Benimde istenilen düzeyde değil artışlarım. 2 gün arayla 337 535 789 1049
1049 adetimin 9.günü yani bugün
Normal gebelik. Dün muayene oldum kese kanama herhangi bi bulgu yok rahim 14 mm kalınlaşmış dış gebelikte böyle olmaz demişti doktorum son beta hcg değerim çıkınca (1049) dış gebelik olablr deyip kürtaj ve iğne önerdi ama ben yarında baktırcam. Başka bi doktor rahim kalınlığım iyi oldupu için beklememi istedi. Ben de çok tedirginim.Sizin tüp bebek mi benim de az artti ya korkuyorum ilki 172 bir gün arayla 294
Evet ama yüksek çıkmış genelde 2 kat olmuş 4 gün sonraya istedi bir daha inşallah yükselirNormal gebelik. Dün muayene oldum kese kanama herhangi bi bulgu yok rahim 14 mm kalınlaşmış dış gebelikte böyle olmaz demişti doktorum son beta hcg değerim çıkınca (1049) dış gebelik olablr deyip kürtaj ve iğne önerdi ama ben yarında baktırcam. Başka bi doktor rahim kalınlığım iyi oldupu için beklememi istedi. Ben de çok tedirginim.
Sizin artış 1 gün olmasına rapmen %70 artmış iyi görünüyo. 2 günde bir verip en az %60 artış olması sağlıklı deniliyor
Canım şuan nasıl ilerliyor betanEki Görüntüle 3564239 kızla merhaba beta artışım bu sekilde 24ten sonra 3 gün bekletti hemşire ondan sonra 2 gün bekletti artısım nasıl sizce
Sizin yine iyi beni. %15 artan bi günüm oldu, direkt kimyasal yada dış dediler. Ama çok şükür sağlıkla ilerliyoruz. Yani belli olmuyor. Birden yüksekmişti benimMerhaba hcg değerleşrniz nasıldı? Benimde istenilen düzeyde değil artışlarım. 2 gün arayla 337 535 789 1049
1049 adetimin 9.günü yani bugün