Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günlerin ne zaman mesela? Transfer olduktan hemen sonra mı ?nasıl rahat edecekse ve sters olmayacaksan öylemyap cnm benim. Bence de hwr gün test yap evde koyulaşmayo takipmedebilriisn cnmAmin inşallah tesekkür ederim
Belirti olarakta ilk günler bel ve kasık ağrım olmuştu şimdilerdede bir belirti yok cumartesi kan testim var fakat biraz sabırsızım o güne kadar evde tekrar test yapmayı düşünüyorum![]()
testindeki ikinci çizgi epey belirgin bence pozitiftir, çok beklemeden belirginleştiyse eğer. kan testi ile netleştirirsiniz hayırlı olsunArkadaslar dondurulmuş embriyo transferimin 6. Günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı benimle aynı durumu yaşayıp kan sonucu negatif olanlar varmı acaba ?
İnş teşekkür ederimtestindeki ikinci çizgi epey belirgin bence pozitiftir, çok beklemeden belirginleştiyse eğer. kan testi ile netleştirirsiniz hayırlı olsun
az kalmışİnş teşekkür ederim
Kan testinde erken vermek istemiyorum doktorum cumartesi çağırdı artık cumartesiye kadar sabretcem![]()
Transferde 7. Gün yeni test yaptımArkadaslar dondurulmuş embriyo transferimin 6. Günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı benimle aynı durumu yaşayıp kan sonucu negatif olanlar varmı acaba ?
gidip kan ver istersen netlik kazanmış olur var gibi duruyor çok belirgin çıkmış :) şimdi gidip kan versen 2 saate alırsın sonucu ben özelde veriyorum 2 saate çıkıyor sonuçTransferde 7. Gün yeni test yaptım![]()
hem bugün hem de cumartesi kan versen aslında artış oranını da görmüş olursun :) ama aynı yerde kan vermen lazım tabiİnş teşekkür ederim
Kan testinde erken vermek istemiyorum doktorum cumartesi çağırdı artık cumartesiye kadar sabretcem![]()
Ben de 5. Gün embriyo 7. Gün test yaptım çıktı kan verdim 82 çıktı bence hemen kan veringidip kan ver istersen netlik kazanmış olur var gibi duruyor çok belirgin çıkmış :) şimdi gidip kan versen 2 saate alırsın sonucu ben özelde veriyorum 2 saate çıkıyor sonuç
verdim canım pozitif çıktı 10. Gün 312 çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinBen de 5. Gün embriyo 7. Gün test yaptım çıktı kan verdim 82 çıktı bence hemen kan verin
Amin çok sevindimverdim canım pozitif çıktı 10. Gün 312 çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Aynı yerde mo vermek lazım kanıhem bugün hem de cumartesi kan versen aslında artış oranını da görmüş olursun :) ama aynı yerde kan vermen lazım tabi
Onu bende bilmiyorum açıkçası bende şimdi ikinci kanımı vericem hastanem farklı şehirde kendi şehrimde kan versem bir sıkıntı olurmu die düşünüyorum doktoruma sorucamAynı yerde mo vermek lazım kanı
Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum oluyor farklı şehir olunca veriliyorOnu bende bilmiyorum açıkçası bende şimdi ikinci kanımı vericem hastanem farklı şehirde kendi şehrimde kan versem bir sıkıntı olurmu die düşünüyorum doktoruma sorucam
Hangi marka erken gebelikte testi kullandın canımTransferde 7. Gün yeni test yaptım![]()
Evet sordım canım kan sonucunu göndermen yeterli dedi sağlık ocağında yaptırırım artık yada hastanedeBen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum oluyor farklı şehir olunca veriliyor
Evet ayn yerde 48 saat sonraAynı yerde mo vermek lazım kanı