• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 5. Gün dondurulmuş embriyo 6. Gün silik çizgi pozitifmi ?

PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
128
44
13
25
Arkadaslar dondurulmuş embriyo transferimin 6. Günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı benimle aynı durumu yaşayıp kan sonucu negatif olanlar varmı acaba ?

Eklentiler

• IMG_7428.jpeg
    IMG_7428.jpeg
    451,1 KB · Görüntüleme: 77
Amin inşallah tesekkür ederim 🙏🏻🥰
Belirti olarakta ilk günler bel ve kasık ağrım olmuştu şimdilerdede bir belirti yok cumartesi kan testim var fakat biraz sabırsızım o güne kadar evde tekrar test yapmayı düşünüyorum😊

Amin inşallah tesekkür ederim 🙏🏻🥰
Belirti olarakta ilk günler bel ve kasık ağrım olmuştu şimdilerdede bir belirti yok cumartesi kan testim var fakat biraz sabırsızım o güne kadar evde tekrar test yapmayı düşünüyorum😊
İlk günlerin ne zaman mesela? Transfer olduktan hemen sonra mı ?nasıl rahat edecekse ve sters olmayacaksan öylemyap cnm benim. Bence de hwr gün test yap evde koyulaşmayo takipmedebilriisn cnm

6 şubat 2025 tarnsfer olmuştum 3 gün falan hafif ağrılarım oldu ama 4. Günden sonra geçti belirti olmayınca bende test yapmak istedim ve silik çizgi çıktı bakalım artık cumartesi kanda netleşir hayırlısıyla inş🙏🏻

Arkadaslar dondurulmuş embriyo transferimin 6. Günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı benimle aynı durumu yaşayıp kan sonucu negatif olanlar varmı acaba ?
testindeki ikinci çizgi epey belirgin bence pozitiftir, çok beklemeden belirginleştiyse eğer. kan testi ile netleştirirsiniz hayırlı olsun

Back