Tüp bebekte 22.günüm kanamam var acil yardım

merve83

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
22
1
286
İzmir
Arkadaşlar merhaba benim tüp bebekte 22.günüm ikizlere hamileyim keselerinide gördüm ama az kanamam oldu iğne yaptırdım kanamam çok olmadı zaten ama şimdi belimde ağrı var sanki biri bıçak sağplıyor ani bir ağrı sonra hemen geçiyor doktorlar önemli değil dediler ama çok korkuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa ne olur yazsınlar birde vajinal jel yapıyorum ayıptır söylemesi o jelin fazla kalan kısmını vücudum koyu renkte dışarı atıyor ama keselerime baktırdım keselerde bir problem yoktu neden hala jelin kalan kısmı koyu ve bel ağrılarım var bilen varsa ne olur yazın arkadaşlar

ah canım bilgim olsa yazardım hemen ama panik yapma bu daha çok etkiler bebişlerini.birde kulanılan jelin kalan kısmı koyu kahve renginde geriye geliyor diye biliyorum.

canım ilk 3 ayını kanamalarla geçirmiş biri olarak ilk tavsiyem çok zor olsada lütfen sakin ol ayaklarını uzatıp yat ilaçlarını düzenli kullan bunun tek çaresi yatma ve bol bol dua etmek lütfen sakin ol jelin kalan kısmının dışarı gelmesi çok normal bel ağrısı zaten hamilelikte görülen bir şey bu nedenle ltf sakin ol ve mutlaka yat yat yat......

Jelin kalan kısmını daha öncede dışarı veriyordu ama açık renkti kanamam olduktan sonra koyu renkte vermeye başladı

Panik yapma rahat ol dicem olmucan bak rahatlamaya çalış olabilir canım kanaman ne olurr rahat ol strese koyma kendini doktorunun bişi dememiş sen elinden geleni yapıyorsundur zaten yat dinlen..

öncelikle geçmiş olsun benımde ilk haftalarda kanamam olmuştu iğne yaptırıp jeli günde 3 defaya çıkartmıştı doktorum sakin olmaya çalış ne kadar zor olduğunu biliyorum ama öncelikle sen sakin olacaksınki bebişlerde rahat olsun değilmi
jelin kahve rengi gelmesine takılma vucut kendine yeteni alıyor gerisini atıyor o önemli değil kahvrengi gelenlerde jel kalıntıları bunları kafana takmadan ayakalrını uzat ve dinlenmene bak ayaklarının altına küçük bir yastık koyabilirsin.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama çok korkuyorum kanamamdan sonra jel koyu renkte gelmeye başladı herkes korkma dedikçe daha çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…