• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebekle hamileyim 6. haftada kalp sesi duymak mi gerekiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hamza hilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba luften beni rahatlacak birileri varsa acil yardim 6+3 günlük hamileyim tüp bebekle oldu dondurulmuş embriyo kullanildi . Sorum şu; kese var bebek oluşmuş ama kalbi olusmamis dedi doktorum haftaya gel bakalim kalp sesi duymazsak kürtaj yapacak Allah rizasi icin bana yardımcı olun

Merhaba luften beni rahatlacak birileri varsa acil yardim 6+3 günlük hamileyim tüp bebekle oldu dondurulmuş embriyo kullanildi . Sorum şu; kese var bebek oluşmuş ama kalbi olusmamis dedi doktorum haftaya gel bakalim kalp sesi duymazsak kürtaj yapacak Allah rizasi icin bana yardımcı olun

hiç stres yapma, genelde 7. haftadan sonra duyulur zaten kalp atışları. sen iyi düşün, olumlu düşün oyle olsun.
aksi olursa da, yine üzme kendini, demek ki bedenin bebeğin tutunması için elverişli. ;)

Moralini bozma sakin ol.doktorda ne doktor insan moral verir insallah duyacaksin canim allahin izniyle..

Arkadaşım öncelikle Rabbim inşallaj sana bağışlar evladını demek istiyorum..Şöyle bir durum yaşadım bende 6.5 te kalp atışı vardı 8.hafta durdu..yani duyup sevinmek ardından kötü haberi duymakta berbat..Dua et,burda kim sana ne derse desin olacağına varacak durum sen biraz rahatla kafanı birşeylere ver çık gez vs vs . çünkü herkesin yaşadığı farklıdır bazısı 10.haftada duyuyor kalp atışını bazısıda duyup sonra kötü haberi alıyor Hayırlısını dileyelim Allahtan..

Hiç stres yapma canım 7 haftalık duyulur zaten kalp atışları sağlıkla gelsin inş.

Back