tüp bebekle hamile kalmis arkadaslara bir soru

SEN_KOLIK

herkez YALANCI!!
Pro Üye
15 Nisan 2007
4.692
2.344
arkadaslar bildigim kadari ile hamile kalmis olsak dahi hafif adet sancilari olabiliyor ok
peki kas agrilarida oluyormu sanki adet görecekmissiniz gibi oldumu böyle bisey yasayan

Evt Cnm Tüp Bebekle Hamile Kaldim Kasiklarimda Ağri Olmuştu Adet Sancisi Gibi Doğal

hayir canim kasiklarimdan bahsetmiyorum
kas agrilarindan bahsediyorum mesela ben adet olucam zaman baldirlarim felan agrir ondan bahsediyorum

Bende olmadı öyle kas ağrıları falan, zaten tam olarak adet belirtisi gibi de olmuyo belirtiler, daha farklı, mesela kasıklarda damarların çekiliyomuş gibi hissediyosun genelde

canım benim umudunu kırmak istemem ama senin bahsettiğin şeylerin aynısını yaşadım. kasık ağrılarım sürekli vardı, bir de bacaklarım artık dayanılmazdı özellikle akşamları. eşim sürekli masaj yapıyordu artık. o bile fayda etmiyordu. bel, bacak kasık. inanılmaz birde şişkinlik tabi. ama sanırım bunlar ilaçların ve işlemlerin etkisiyle gelişiyor ve her vücutta farklı hissediliyor. çok umutlanmıştım, sürekli acaba ile geçen 12 gün. sonuçmu? negatif maalesef. hamile kalanda da kalmayanda da bu tür belirtiler olabiliyor. sen kendini dinleme hiç belli olmuyor dediğim gibi. sabret tahlil gününe kadar, çok zor biliyorum ama sabırlı ol. inşaallah yüce rabbim bebişini sağlıkla kucağına vericek.dua edicem senin için.

z@z@cım yine umutsuzluğa kapılmışsın canım biraz pozitif düşünürmüsün herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok insanda yaptığı tepkiler farklıdır ayrıca baştan olmadı dersen olmaz lütfen pozitif düşün düşünce gücünü iyi şeylere yor olacak ama hayırlısı olsun de rabbim yardımcın olsun

ya belenaycigim olmuyor düsenemiyorumki
yine ayni agrilar simdiden basladi üstelik adet günüm bile degil henüz
suan hic bir agrim yok ama ara ara oluyor tipki adet sancisi gibi

olabir cnm kaçıvcı günün benim adet günüm gelmeden kanamm bile olmuştıu yine yok dedim meğer ikizlere hamileymişim bide taşıyabilseyudim daha iyi olurdu

yagmurcn gecmis olsun canim bende bir bebegimi kaybettim
ama o zaman bende hicbir belirti olmamisti ne adet sancisdi ne bisey hic bisey yoktu o zaman hamile kaldigima hic ihtimal vermemistim

Zazacım daha erkenmiş senin, herkeste aynı belirtiler olmuyo ümitsiz olma dua et bol bol, inşallah tutmuştur hayırlısıyla Allah yardımcın olsun

canım aslında haklısın düşünmeden edemiyor insan ama düşününce sonuç değişmiyorki o yüzden bu sefer tamam diyeceksin lütfen kendini dinleme hiç bir ağrıyı belirtiyi yorumlama akışına bırak sttreste etkili inşallah olacak bi tanem rabbim ne kadar uğraştığını görüyor mükafatını verecek elbet sen dua et gerisini rabbimize havale et hem sadece hamile kalmak yetmiyor hamile kalıpta düşük yapanda çok doğum sonrası sorun yaşayanda çok o yüzden lütfen hayırlısını dile rabbim herşeyin en iyisini bilendir

slm zaza nasılsın anladığım kadarıyla yine şu 12 gün stresi içerisindesin :))) ( tedavin mikromu dondurulmuşmu )

benim ilk gebeliğimde hiç ama hiç belirti olmamıştı

bacak ağrıların bence yatmaktan oluyordur kolay değil

kendini dinleme hayırlısı inşallah allah gönlüne göre verecek bu sefer

slm zaza nasılsın anladığım kadarıyla yine şu 12 gün stresi içerisindesin :))) ( tedavin mikromu dondurulmuşmu )

benim ilk gebeliğimde hiç ama hiç belirti olmamıştı

bacak ağrıların bence yatmaktan oluyordur kolay değil

kendini dinleme hayırlısı inşallah allah gönlüne göre verecek bu sefer

dondurulmus canim
benimkisi bir umut iste tutacagini hic ihtimal ermiyorum dasenağlama

merhaba zaza bence umutsuz olman için erkena.s. benim 7.gün kasıklarımda ağrılarım olmuştu sanki gerilme gibi bide ağzım kuruyodu ama biz tedaviyle hamile kaldığımız için aslında belirgin olan belirti yok gerçi ben çok umusuzdum transfer sonrası 15dk. sonra wc için kalktım ve hiç yatmadım sonra dayanamadım 8. bhcg baktırdığımda çok şükür 1 bebiş tutunmuştu Allahıma çok şükür :dance:inşallah Allah her isteyene versin inşallah bence kendini dinleme birazdaha sabır canım biliyorum zor ama başka çare yok:1hug:

X