Tüp bebekle alakalı sorular soracağım fikri olanlar anlatabilir mi?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
355
112
26
Tüp bebek tedavisi gördüm 3 tane transferim oldu raporlu hasta olmak istiyorum 3 yılımı yeni doldurdum raporlu hasta olabilmem için 2 defa aşılama tedavisi görmem şart mı ve rapor çıkartabilmem için SGK şart mı

Devlet Hastanesi'nde normal şartlarda önce aşılama şart diye biliyorum ama tabi farklı olanlar direkt tüp bebeğe başlayanlar da oluyor. Heyet kararında ne çıkarsa ona göre hareket ediliyor. Daha önce yapılan işlemler kan değerleri vs. bunlara bakılarak karar veriliyor bildiğim kadariyla

Kesin bilgisi olan yazabilir mi?
4 senelik evliyim daha önce tüp bebek tedavisi gördüm ve 2 düşüğüm oldu, tüplerim kapalı bu durumda devlet Hastanesi'nde rapor hakkım var mı, aşılama şartı var mı tüpleri kapalı olanlar için aşılama isteniyor mu 😔

Tüp bebek tedavisi gördüm 3 tane transferim oldu raporlu hasta olmak istiyorum 3 yılımı yeni doldurdum raporlu hasta olabilmem için 2 defa aşılama tedavisi görmem şart mı ve rapor çıkartabilmem için SGK şart mı
Merhaba rapor için sanırım yaş soruyorlar ve hiç çocuğunuzun olmama şartı diye biliyorum ben rapor çıkaramadım çocuklarım olduğu için 23 39 yaş arası olman gerek

Merhaba bizde esimden kaynakli sorun var o yuzden devlette rapor cikartirsiniz dediler sgk girisinde de en az 900 günlük prim olmasi ve 5 yillik giris gerekiyor dediler esimin 1000 kusur fakat 2021 haziran sgk girisi var 5 yil 2026 haziranda doluyor sgk yi aradik 5 yili doldurmaniz gerekiyor dediler o yuzden su anda ozelde yaptiriyoruz ama mecbur kalirsak umarim mecbur kalmayiz 2026 haziranda basvuracagiz

Kesin bilgisi olan yazabilir mi?
4 senelik evliyim daha önce tüp bebek tedavisi gördüm ve 2 düşüğüm oldu, tüplerim kapalı bu durumda devlet Hastanesi'nde rapor hakkım var mı, aşılama şartı var mı tüpleri kapalı olanlar için aşılama isteniyor mu 😔
Merhaba. Benim tuplerimde hidrosalpenks vardı. Devlet 2 asılamayı yapmak zorundayız tutmayacagını biliyoruz ama prosedür bu sekılde malesef dediği için zaman kaybetmek istemedım direk ozelde basladım ben. Bilginiz olsun diye yazmak istedim. Bu dediğim geçen sene idi degıstı mı bilmiyorum şartları

Merhaba. Benim tuplerimde hidrosalpenks vardı. Devlet 2 asılamayı yapmak zorundayız tutmayacagını biliyoruz ama prosedür bu sekılde malesef dediği için zaman kaybetmek istemedım direk ozelde basladım ben. Bilginiz olsun diye yazmak istedim. Bu dediğim geçen sene idi degıstı mı bilmiyorum şartları
Benim tüplerim kapalı bu yüzden raporlu tüp bebek tedavisi görmek istedim, bnde geçen yıl birkaç farklı hastaneyi arayarak bilgi aldım kimisi dedi 2 aşılama şartı var, kimisi dedi tüpleriniz kapalı ise laparoskopi ameliyat raporunuz varsa heyet raporu çıkarabilirsiniz dediler, bu sene yüz yüze görüştüğüm hastanede 2 aşılama şartı isteniyor dediler saçma bi presedür ama bu şekilde yapılıyormuş bnde öğrendim

• Beğen
Reactions: dhn
Benim tüplerim kapalı bu yüzden raporlu tüp bebek tedavisi görmek istedim, bnde geçen yıl birkaç farklı hastaneyi arayarak bilgi aldım kimisi dedi 2 aşılama şartı var, kimisi dedi tüpleriniz kapalı ise laparoskopi ameliyat raporunuz varsa heyet raporu çıkarabilirsiniz dediler, bu sene yüz yüze görüştüğüm hastanede 2 aşılama şartı isteniyor dediler saçma bi presedür ama bu şekilde yapılıyormuş bnde öğrendim
Tüpler kapalı iken asılama yapılması kadar saçma birşey yok yani. Tutmayacagı belli o kadar hormon vücut ve kafa yorgunluğu değişik ve gereksiz bir prosedür gerçekten.

X