Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hayırlı doğumlar canım. Genelde 10 gün öncesi alıyorlar. Doğum kanalına girmesin diye. Belki normal doğurursun o zamana kadar gelirse. Haftan güzel olcak yani. İyi bekletiyor.

Kızlar 35+5 dua edin lütfen doktor beklemek istemiyor suyun az diye riskli oluyor artık diyir şimdi nst giricem tekrar bugün veya yarın alalım dedi

arkadaşlar günaydın..rabbim inşallah herkeze anne olmayı nasşp etsin.. bende tup bebek calısmalarına baslıcam. calısıyorum ve ızın sıkıntım cok var. adetın 3.günü gıttıkten sonra ıgne verılıyomus 15 gun yapılması ıcın. daha sonrasında nasıl yapılıyo ıslemın tamamen bıtısı kac gunu buluyor. tesekkurler

Kızlar 35+5 dua edin lütfen doktor beklemek istemiyor suyun az diye riskli oluyor artık diyir şimdi nst giricem tekrar bugün veya yarın alalım dedi
Canım sıkıntı yapma kendine, haftan çok kötü değil. Rabbimin izniyle birşey olmaz inşAllah. Bence bebeğinin sağlığı önemli. Doktor sizin için en iyisini düşünüyordur merak etme. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı doğumlar canım. Genelde 10 gün öncesi alıyorlar. Doğum kanalına girmesin diye. Belki normal doğurursun o zamana kadar gelirse. Haftan güzel olcak yani. İyi bekletiyor.
Tesekkur ederim canım...doktor normal dogum onermedi.18 ile 25 arasi bir tarih secin demisti bizde 23 ne karar verdik.Nstde sancı yok,suyumda iyiymis...Umarım saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz evlatlarimizi

Canim haftan hic de kotu degil.saglikli olan minnosunun erkenden gelmesi demekki.hiccc canini sıkma guzel haberlerini bekliyoruz.

Adetin 3.guni ilaca basladim 8 gun igne vuruldum;10.gun gibi yumurta toplama oldu.yumurta toplamadan sonra ilk tedavimde 5 ikinci tedavimde 3.gun transfer oldu.transferden ilk tedavimde 10 ikinci tedavimde 12 gun sonra sonuc aldik.transfer sonrasi 3 gun yatarak istirahat onerdiler.ikinci tedavimde allahin izniyle hamile kaldim 18 gunluk oglum var.darisi hayirla ve saglikla basiniza olsun insallah

aamin inşallah teşekkür ederim..rabbim evladınızı size bagıslasın ınsalah saglıkla bızede nasıp etsın hayırlısıysa

Cnm bnm doktorum hipp marka aldirdi.organik anne sütüne birebir die.

Yarın sbaah tekrar nst bakılacak büyük ihtimal pazartesi günü sezeryan olucam hiç aklımda sezeryan ve bu kadar erken doğacağı yoktu 38 görürüz diyodum hep ama böylesi kısmet demekki hakkımızda hayırlısı inşallah

Canım ikimizin kaderi aynıymış. Bende pazartesi giriyorum doğuma. Sabah 07:30da hastaneye yatışım olacak. Bugün son kontroldü. Doktor belki küveze girmeden yanına gelebilirler dedi. İnşAllah öyle olur :) hakkımızda hayırlısı artık. Sende üzülme sakın. Bizim için neyin şer neyin hayır olduğunu bilmiyoruz. Belki sizin içinde böyle olması daha hayırlıdır canım

Aynen öyle canım yarında bir sorun olmasın bizde pazartesi sabah yatış yapicaz epidural sezeryanla çantamı falan yerleştirdim zaten bide hazırladığım çikolatalar vs eksikleri tamamladık ama sanki daha vakit var ve biseyler eksik gibi hep bende :) Allah sağlıkla inslalah kuveze falan girmeden kavuşturur

Benimde spinal olacakmış. Pek bi fark yok galiba arada.

Kızlar cuma günü epidural normal doğum yaptım 3320 gr 50 cm boyunda kap kara saçlı bi oğlum oldu darısı sizlerin başına
hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kurtuldun. epidural normal doğumdan memnun kaldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…