Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım sıkma canını, riskli haftaları atlattık. Doğsada çok sıkıntı olmaz artık. Kiloya da ben artık takılmıyorum. Elimden geleni yaptım demekki böyle olması gerekiyormuş. Benim vicdanım rahat bu konuda. Sende öylesin. Alsınlar diye yapmadığımız kalmadı yani..

Su için bir test yaptılar ama negatif çıktı sızıntı olmamış ama azalmış cuma tekrar gidicez sanırım bende sizinle aynı tarihlerde doğum olur bu ayı çıkartırım diyodum ama bakalım hayırlısı olsun haklısın elimizden geleni yaptık ne dedilerse yedim.ama.olmayinca olmuyor demek hayırlısı olsun

Bende cuma günü gideceğim son kez. Merak etme belki dışarıda daha çabuk toparlanır. Aslında bende beklemek istiyordum ama doktor istemiyor bende zorlamıyorum. Alttaki strese girebilir diye. Gelişimleri, ciğerleri iyi olsunda gerisi önemli değil.

Bugün bide ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye çok etki eder ki bilmiyorum artık sağlıkla dogsunda napalim zayıf doğsun artık

Bugün bide ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye çok etki eder ki bilmiyorum artık sağlıkla dogsunda napalim zayıf doğsun artık
O zaman yakın görüyor doğumu? Bana yapmadılar. Aslında 34. Haftadan sonra gerek yok diyorlar ama niye yapmışki?

Bende bu cuma spinal anestezi ile sezeryan olucam . Aynı gün hayırlısı ile alırız inş bebişleri kucagımıza

Bende bu cuma spinal anestezi ile sezeryan olucam . Aynı gün hayırlısı ile alırız inş bebişleri kucagımıza
inşallah canım. seninle günlerimiz aynıydı zaten. nerdeyse 39 haftalık olmuş oluyoruz. ben henüz anestezi şekline karar vermedim ama genel anesteziye daha yakınım. inşallah bizimle birlikte bekleyen tüm arkadaşlarımıza kolaylık versin rabbim.

Cnim kiloya takılma bence. Cunku tamamen bebekle alakalı ve bizim elimizde olmayan bi durum. Sağlıkla gelsinde sonra sütün nasıl yarar bi bakmışsın tosun gibi olmus. Kiloya doktorlar bile takılmiyo

Kizlar dogum yapanlarin gozleri aydin.. dogum tarihi belli olan arkadaslarim rabbim saglikla almayi nasip etsin bebisleri kucaginiza..benimde tr saatiyle cuma aksami hastaneye yatisim yapilacak.. suni sanci vereckler. 39+0 oluyorum.. insallah saglikla bebegimi kucagima alirim.. benim icinde dua edin.. kolay bi dogum olsun..

Ben de sezeryanla dogum yaptim goguslerim de kucuk ama sezeryan sonrasi ilk yarim saatte emzirttiler hemsireler.sutum vardi masallah:) hic olumsuz dusunmeyin.bana da sezeryan olunca 2 3 gun gelmez sut demislerdi.

Kızlar iyi akşamlar benim bi sorum var hastane için hazırladığınız çantaya bebek maması koyuyomusunuz ?eger koyuyosanız hangi marka aldınız?sezeryanda ilk birkaç gğn sütüm gelmemişti aç kalmasın bebebiş

Canım ben koydum, bu sefer evolvia aldım. Kızımda aptamil almıştım.

Zaten en iyiler arasında sma ve evolvia varmış. Yorumlar gayet iyidi. Eğer evolviayı almazsa bebekler ben 2. Tercih sma alacağım
Benim yengemin ikizleri oldu o doğduğu günden itibaren sma kullandı maşalllah çocukların gazıda yoktu güzelde toparladılar.inşallah sağlıcakla bizimkilerde doğar hakkımızda hayırlısı olsun.bende ikisinden birini tercih edeyim madem

Yani yorumlara bak sende, mecbur ikiz olduğu için eninde sonunda mama kullanacağız. Geçen bir arkadaşta ya sma ya evolvia alacağını söyledi

Yenodogan hemsiresi bize sma onerdi

Selam kizlar..Dün kontrolümüz vardı,38. Haftamız bitti çok sükür.23 Eylülde spinal sezeryana karar verdik.39+2 oluyor sezeryan için cok gec degıl dimi?3200 kg olmuş...Allah hepimizi sağlık sıhhatle bebeklerimize kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…