Tüp bebek

Gizlimelekank

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
723
268
Lütfen acil cevap ben ankarada centrum Recai papuçcuya tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum tam karar vermedim ama siperm azlığı ve hareket azlığı var eşimde nerden başlamalıyım

Merhaba;
Kıbrıs, Doğuş hastahanesinde Mürüde hanımdan tedavi alan veya kendisi ile ilgili bilgisi olan varmı?
Teşekkürler

Bence ilk adımın lütfen tüp bebekte başarılı iyi bir merkezde amh tekrar yaptırman
benim kardeşim yaptırdı işte mürüde hanımda. Oldu. bilemiyorum. Mürüde hanım bütün testlerimizi Yaptırdı. Amh falan herşey tamam çıktı çok şükür.. İyi bir merkez diyorlar.. İnşallah herşey yolunda gider...

Biz doktor mürüde hanım ile tüp bebek operasyonumuzu gerçekleştirdik. herşey çok güzeldi. mürüde hanıma çok ısındık. kıbrıs güzel bir yer. bizi orada hiç mağdur etmediler; herşeyimizi ayarladılar, aldılar, götürdüler. çok memnun ayrıldık. mürüde hanım çok ümitli bakıyor operasyonumuza, 3 günüm kaldı neticeyi öğrenmek için, heyecanlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…